Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Napsal to jeden ze sběratelů na fb sběratelů modelů Abrex.... Jestli má Atlas svůj fb nevím.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem jim psal co bude v 3 čísle,tak jsem zvědavý co a zda mi odepíší.Dal bych vědět
Dobrý deň, 8.2. mi prišiel od nich tento mail:
Vážený zákazník, Vážená zákazníčka,
je mi velice líto ale bohužel my žádný katalog nemáme.
A jaké budou další modely nevíme.
S pozdravom za Editions Atlas
Marcela Nedvědová
Je to čudné, že vôbec nevedia čo budú predávať. Ale je možné, že oni len sprostredkujú predaj a rozhoduje o všetkom centrála vo švajčiarsku?!
Vážený zákazník, Vážená zákazníčka,
je mi velice líto ale bohužel my žádný katalog nemáme.
A jaké budou další modely nevíme.
S pozdravom za Editions Atlas
Marcela Nedvědová
Je to čudné, že vôbec nevedia čo budú predávať. Ale je možné, že oni len sprostredkujú predaj a rozhoduje o všetkom centrála vo švajčiarsku?!
Vždyť jsem to tady včera psal. Paní mi řekla, že nevědí, co je již vyrobeno a dodáno do Švýcarska do skladu. Podle toho, co jim tam dodaj, to expedujou. Zatím vědí, že další bude Ifa a u ní by mělo být napsáno, co bude v dalším čísle.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Takže na facebooku si někdo asi dělal prdel 

u autobusů vůbec nepíšou co bude v dalším čísle,pochybuju,že tady to bude jinak
Hezký den kolegové, já Tatru objednával 10.1. a do dnes mi nepřišla, objednával jsem dvě, každou na různou adresu a zatím nic. Na jaké adresy píšete do Atlasu své dotazy? Zkusil bych se informovat. děkuji Už jsem hrozně nedočkavý
Jako malý kluk vyhlížím deně poštáka

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tauič napiš tady sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch
No to je teda dobrý, takže to bude naslepo? Kdyby byli pořádní obchodníci, tak navnadí člověka liazkou v určitým pořadí a lidi spíš vydrží sbírat. Takhle nevím, jestli nebude až 38. v pořadí někdy za tři roky... Člověk by rád věděl, co bude příště, to by tam mohli strčit třeba napsaný na letáčku nebo na nějaký nálepce na tom prospektu.kult píše:u autobusů vůbec nepíšou co bude v dalším čísle,pochybuju,že tady to bude jinak
Děkuji Hurvajs, ale na tento mail jsem psal již minulý týden a bez reakcehurvajs píše:Tauič napiš tady sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch