Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Jo jo v Chebu se objevil Zaporožec.Jsou i Volhy a Trabi v dostatečném množství.Zasobování se začíná zlepšovat.Dobrá zpráva jen aby to vydrželo až vyjde Tatřička.Tatrovek není nikdy dost.
A proto sem si jich ,,předobjednal" víc
I já jsem tak učinil.Udělám z ní gabriolet.
No já bych z ní rád udělal hasičskou, jenže jsem to nikdy nedělal a tak mám z toho trochu velký obavy abych to nezprasil..
Tak to je pěkné Ta 815 ka těch asi tolik nemáš co ..
Můžu se zeptat jak a čím ty tatry stříkáš, na to máš pistoli? a ten tatraplán je co zač?
Můžu se zeptat jak a čím ty tatry stříkáš, na to máš pistoli? a ten tatraplán je co zač?
-
Další polská kultovka:
50) VAZ 1111 ŁADA OKA - od 28.7.2010
Teda, ty auta jsou pořád kultovnější, zvlášť z českýho pohledu, Černou ovcí je jen T613, která je pro našinec vozem zcela neznámým.
50) VAZ 1111 ŁADA OKA - od 28.7.2010
Teda, ty auta jsou pořád kultovnější, zvlášť z českýho pohledu, Černou ovcí je jen T613, která je pro našinec vozem zcela neznámým.
Tak Tater T-603 jsem koupil sedum.Tatry 77 mám dvě dokonce, se mi podařilo sehnat i jednu z Anglie od firmy Autoreplicas.Vyšla pod číslem 9.údajně je model 50 let starý.Uvidím jak se mi zadaří s 613ckou.Chci udělat nějaké od fi.Narex.613sv.623rtp.613cupé a Tatru 700.Snad se zadaří.Ty tatraplány jsou od TP Model?
Tak na úpravu na tatru 700 jsem zvědavej..sakra tohle bych se chtěl naučit upravovat si modely...
To já taky,jako kluk jsem lepil a barvil plastové modely,snad by mi šlo i upravovat kovové,jen mít nějáký manuál nebo předlohu jak postupovat.neporadí někdo?