předělávky modelů 1:43
Re: předělávky modelů 1:43
Čím dál lepší. Když je kolem víc toho okolí, bohatší diorama, vypadá to líp, než jen vrak auta na podložce. Zajímalo by mě, jestli se inspiruješ nějakými nalezenými foto nebo je to jen dílo Tvé fantazie. Ale jinak když vidím něco takového, většinou v areálech nějakých zapomenutých jzd, spíše mi ukápne slza.
Model byl vyroben na zakázku do Teplic. Je to víceméně fantazie.
Zdravím kolegové , To;666evil ,zase super diorámko .No řekl bych že je to spíše ze života než fantazie. Český člověk už od skončení 2světové věděl jak reciklovat, koncem padesátých a začátkem šedesátých let s rozvojem chataření a zahradkarění využil co se dalo. Díky to mu se dochovalo několik exemplářů železničních vagonu ,trmvají, maringotek a dalších tech.kousku. S pozdravem Dodo56.
Tuším že ve filmu Alibi na vodě je použita Škoda RTO 706.
Bonus video jak vznikal model Hausbót RTO 706
Zdravím kolegové , To;666evil , musím to napsat ,zatím za poslední roky NEJLEPŠI !!! prezentace modelu jaký jsem vyděl. Nechci radit ale učitě by byl úspěch na výstavě v Lyse nad Labem v září. , , , , .
Nádherná prace! Co třeba klasická auta ze zlatého věku automobilů? Myslím tím 30. leta a třeba zobrazení nalezoveho stavu by bylo pekne...
Jawa 50 typ 20 (Pionýr) jako doplněk k modelu Hausbót RTO 706 v měřítku 1/43. (video)
Postapokalyptická úprava ze zbytků na stole.