Klasika

Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika

Příspěvek od Dali.B »

Čím víc se na ně dívám, tím více se asi také kloním k červenému. Ten modrý je takový mdlý. Historie - nehistorie, u starých aut už to tak bývá, že něco zažily a dnešní podoba třeba není úplně totožná s tou původní...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Teď koukám na krásné fotky modýlků na Carmodelu a mě se pořád ten modrý Duesenberg libi víc. No, ale je to jedno, stejně ho kupovat nebudu. Už jsem se v poslední době rozjel až dost :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Fakt? Mě se na něm líbí víc jenom ty nárazníky.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to tak. Je jiný a to se mi líbí 8-) . Ten červený v americké úpravě je pouze jedním z mnoha, i když samozřejmě vzacny...

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Abych trošku zpestřil svou kolekci klasiků, rozhodl jsem se pro tento unikát. Také jsem zjistil při malé inventuře :) , že mi početně evropské vozy převažují nad americkými, takže nyní zařazuji podruhé za sebou americký vůz.
-
Poprvé však z edice NEO CONCEPT. Škoda, že NEO tuto edici nebalí stejně jako edici DeLuxe, zasloužila by si to. Krabička i podstavec jsou totiž menší a na podstavci je jen natištěný nápis namísto gravírovaného štítku, prostě jako běžné NEO... Ale tato edice obsahuje naprosto úžasné kousky.
-
PHANTOM Corsair Bohman & Schwartz (Cord 810) Rust Heinz / 1938
-
Více foto ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_P ... _Concept/
-
IMG_E5361_800.JPG
IMG_E5361_800.JPG (411.48 KiB) Zobrazeno 187 x
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 31 říj 2019, 21:07, celkem upraveno 1 x.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Juuu, ten je teda parádní a kytičky mu dělají krásnou spolecnost 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

http://www.automodely.cz/mercedes-benz- ... 38182-1927
Krásný model, ale docela by mě zajímala kvalita výpletů na kolech. To musí být hrozně jemné a hrozně náchylné k poškození.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Taky se mi líbí, barva je přímo dokonala, ale přiznávám, že bych měl obavy vyndat modylek z krabicky ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Stejně je to taky zajímavé, jak výrobci řadí modely do výroby. Tohodle mají už u Matrixu v katalogu a předobjednávkách asi rok a pořád nic. Mezitím se vyrojilo spoustu jiných modelů, třeba ten výše uvedený 630K. Ale to asi z IXA znáte. :)
-
matrix-mercedes-benz-model-k-torpedo-transformable-saoutchik-1926.jpg
matrix-mercedes-benz-model-k-torpedo-transformable-saoutchik-1926.jpg (98.65 KiB) Zobrazeno 103 x
-
Mercedes 630K je opravdu pěkný, vypadá to, že Fox už taky nasadil vyšší ceny.
Já jsem opět po čase u nich zkusil objednávku - 6/9 jsem posílal. Dodání deklarováno 10 dní, je říjen a opět se nic neděje. A co je nejdůležitější, tentokrát jsem nezkoušel objednávat nějaké více-méně vyprodané modely, ale objednal jsem současné novinky, kterých je všude plno...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je fakt krásný :!: Objednávku modylku Matrix u Foxtoys mám vyzkoušenou. Trvalo to dva měsíce, ale nakonec fakt přišel. K tomu bych dodal, že už asi po měsíci jsem poslal vyčítavý dotaz, ale dostalo se mi dotčené odpovědi, že modýlek mají objednany u výrobce. Všude kolem už ho měli. Třeba u Carmodelu byl po pár dnech dokonce vyprodaný, ale za pár dní byl zase skladem. To mě přivedlo na myšlenku, ze cely limitovaný náklad nedělají hned, ale postupně podle objednavek :roll:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“