Modely TATRA 1:43

Odpovědět
miroussm

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od miroussm »

Tak konečně dorazila Tatra i mně, bez jediné chybičky. Nádherný kousek, číslo mám 239 :)

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Tak podle mě má Borský vždy bezkonkurenční ceny. Občas sice nabízí modely se zpožděním, ale nestalo se ještě, aby proklamovaný model nakonec neprodával.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Tak tentokrát má nejnižší cenu za T87 Foxtoys - 1950,- :o
(nefunkční link odstraněn adminem)

Mikesh

Příspěvek od Mikesh »

Zkoušel jsem objednat na stránkách s tím, že bych si pro ně přijel osobně do jejich prodejny a nějak mi neodpovídají. Mají je vůbec? A jsou na prodejně? Psal jsem i dodatečně mail a zatím nic. Nechci to propásnout.

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Jsou v Norimberku na veletrhu - píšou to na fb.. :o
Ale počítám že obchod bude normálně fungovat - tak asi stačí si tam zavolat... :lol:

rocs

Příspěvek od rocs »

Tak konečne je T87 od MATRIXu doma. Je to číslo 242 zo 408. Splnila moje predstavy

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

K Foxtoys.
Ano, jsou údajně v Norimberku, ale to neomlouvá skutečnost, že mají modely v eshopu vedené jako dostupné a ve skutečnosti je fyzicky nejde zakoupit. Osobně tyto způsoby vychytralého eshopového prodeje nemám rád a za seriozní považuji jen ty prodejce, kteří zboží, které mají uvedené v eshopu jako dostupné mají i fyzicky k dispozici a jsou schopni ho okamžitě prodat.
Takže Borský má sice 87 trochu dražší, ale zatím stále seriozně vedenou jako nedostupnou s možností předobjednávky. Ten kdo si model "zakoupil" u Foxtoys s vidinou levnější koupě se taky může dočkat místo modelu jen suché zprávy o zrušení objednávky pro nedodání zboží dodavatelem. A model jinde už může být nenávratně vyprodán.
Tímto nikoho nestraším, jen poukazuji na rizika spojená s takto neseriozním chováním některých "obchodníků".
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Mám zkušenosti, že na email odpovídají jak kdy, takže nejlépe tam zavolat.

T603

Příspěvek od T603 »

sberatel21 Ja padam. Před chvíli jsem zrušil objednávku Mac a objednal u foxe 87Matrix. Stále doufám, že vanoční darek dostanu. ;)

Mikesh

Příspěvek od Mikesh »

Na e-mail mi neodpověděli vůbec. Volal jsem na prodejnu a pán mi potvrdil, že někdo (asi vedení) je v Norimberku a že mi ohledně objednávky až modely budou mít na prodejně. Nevím proč, ale něco mi říká, že neuvidím ani telefonát ani modely... Tohle jednání by mě opravdu mrzelo, dosud jsem měl Foxtoys za dobře fungující podnik s dobrými cenami na který je spoleh.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“