Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

Barťák

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od Barťák »

dneska došel i s trabíkem:) jen traboš nemá zadní spz :(

kult

Příspěvek od kult »

Je zajímavé,jaké úskalí pro výrobce modelů v sobě skýtá takové auto jako je trabant.Podle mně se nepovedl nikomu,ani MINICHAMPS
nejblíže je snad SUN-STAR v 1:18(hlavně kvůli napodobení povrchu duroplastu),ale nesmíte u nej nic otevřít.

mila27

Příspěvek od mila27 »

co si myslíte? budou GAZ-13 Čajka a Zil 111 jako jsou v ruských kultovkách?
nádherný auta ameriky jak vyšitý :D

lada

Příspěvek od lada »

VeňaPV píše:Pánové mám dotaz. Chtěl bych si dát Kultovky na černé plastové podstavce, nevíte kde je můžu za přijatelný peníz sehnat? Děkuji!
mám asi 35 plastových krabiček - převážně abrex. pokud máš ještě zájem siklovi@seznam.cz

kult

Příspěvek od kult »

Tak tohle je síla.Dvě kultovky třeba to http://www.automodely-hracky.sk/automod ... Raf-Latvia a už se to slovákům vyplatí si to nechat poslat od foxtoys s 300 korunovým poštovným(na dobírku) na slovensko z čech (nefunkční link odstraněn adminem)

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Nerozmiem čo máš s tým problém? Nikto nikoho nenúti nič kupovať, spamätaj sa už...

kult

Příspěvek od kult »

já s tím problém nemám jenom radím kolegům ze slovenska.Jenom jsem měl FOXTOYS za poměrně drahý obchod.Já myslím,že vzpamatovany jsem.

LeonCupraR

Počúvaj - pokiaľ máš nejaký problém (z tvojich príspevkov to zjavne tak vypadá), tak to povedz na rovinu ako chlap a nesprávaj sa ako nesvojprávne decko. Neviem čo ťa ženie k tomuto čo tu už istý čas predvádzaš, ale bol by som rád, keby si sa zdržal takýchto príspevkov a zachoval pohodovú atmosféru tohoto fóra.

vania

Příspěvek od vania »

LeonCupraR píše:Počúvaj - pokiaľ máš nejaký problém (z tvojich príspevkov to zjavne tak vypadá), tak to povedz na ...
Já nevím, proč se necháváš vytáčet? Když jsme spolu diskutovali na téma "trabant", taky si s tím měl zpočátku problém. A že jsi drahý, o tom není sporu.... :D Tak buď trochu nad věcí.

LeonCupraR

Samozrejme, mám to nechať tak podľa teba. Neviem čo vedie tohoto človeka k tomu čo píše, naozaj netuším. A naša diskusia? Mal som názor na Trabant, ktorý si mi nakoniec sám potvrdil (strecha)...
Ohľadne cien u mňa - ževraj som drahý? No neviem, tak asi by som už nefungoval, ale ako som už povedal , tak nikto nikoho nenúti nakupovať.... Predsa len - zoberiem narýchlo povedzme T 603 kultowky - 550 kč - (nefunkční link odstraněn adminem), môžeme pokračovať , predajňa JR line, Kultové autá 26 €/ kus, Automodely.sk- tá istá T 603 19,90 €... a tak by sme mohli pokračovať. Takže ak mojich 14,90 € je neskutočne drahé tak potom neviem.... Ukážte mi jeden obchod, kde nájdete všetko za super nízke ceny. Nenájdete. Kto predával originál Ixo Octavie RAM 122 po 19,90 €??? Je to veľa? Niečo je drahšie, niečo najlacnejšie široko ďaleko. A čo V3S najlacnešie na Sk? V každom prípade cenu určuje trh... Takto by sa dalo pokračovať donekonečna, ale zmysel to aj tak nemá žiadny, takže sa k tomu už nebudem vyjadrovať.

Mrzí ma však to, že sa niekto silou mocou snaží poškodiť. Pýtam sa - robím si tu nejakú špeciálnu reklamu, vyvíjam nejaký nátlak na nákup modelov? Ja som členom tohoto fóra od začiatku jeho vzniku, s mnohými som sem prešiel z iného, kde by ma ešte ani vo sne nenapadlo, že sa budem zaoberať niečím takýmto. Takže pokiaľ si niekto myslí, že som tu napríklad preto, aby som si spravil nejakú reklamu, tak je na veľkom omyle. Prišiel som sem ako zberateľ a tak sa tu snažím aj vystupovať. Poteší ak niekto postne na fórum sem tam nejaké fotky, ktoré viem, že sú z môjho E-Shopu , ako naposledy napríklad T 613 však "kult" , myslím a podľa ohlasov bolo mnoho zberateľov rado, že si mohli tento model prezrieť trochu detailnejšie práve u mňa. Pritom model ani neponúkam na predaj. A o tomto by to tu malo byť.

Ďakujem tým čo pochopili...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“