Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Taky neustále vyhlížím pošťáka.
Mi už došla, a sklápěcí. Hlavně že je bez chybičky a má podstavec, který mi například u kultovek chybí. Asi budu v téhle edici pokračovat.
K modelu je přiložen dopis speciální nabídky, v levé části dopisu píšou, že když pošlu kupon, dostanu IFU za 220,-Kč + 79 poštovné. Na pravé straně v kupónu je uvedeno: Za zvýhodněných podmínek, které jsou popsány v přiloženém prospektu, chci získat nový model IFA W50 a celobarevnou dokumentaci spolu se všemi dárky. Za to zaplatím pouze 420Kč (+79Kč poštovné a balné).... a pod tím podpisová doložka.
Trochu to nechápu, tím že to podepíšu zaplatím plnou pálku, nebo 220Kč +pošta.
Trochu to nechápu, tím že to podepíšu zaplatím plnou pálku, nebo 220Kč +pošta.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Karlosek přesně tak,mají bordel nejen v modelech,ale i letácích a kuponech.Jak píšeš tím se vlastně upíšeš za Ifu na těch 420Kč+pošta.Já jestli ten kupon podepíšu a pošlu tak mám tendenci tu 4 přepsat na 2. 

Odpověď Atlasu:VeňaPV píše:Hurvajs: Řeším podobný problém, rád bych IFU a pokud bude další číslo nezajímavé tak to vypovím. Všude píšou, že ...
Vážený zákazníku,
Vám to pokračování bude chodit automaticky. Objednával jste to přes
internet a tam jsou jiné podmínky a proto zásilka stála 129.-kč. Tím
pádem už nemusíte nic dělat a zásilky budou automaticky chodit dál.
Kamarád měl objednávku přes letáček a tam je to také jinak.
S pozdravem za Editions Atlas
Já to sakra objednal taky z internetu a stále mě 99, a přiložili k tomu ten dopis. Tak teď už vážně neví 

Já to mám taky z internetu a je za 99,- Kč anebo ten ústřižek na další, což je IFA.V letáku nemám žádné malé terenáky ale IFA W 50,IFA H3A,LIAZ MTS,CSEPEL.ROBUR,KRAZ a ROMAN. Tak doufám, že budou chodit jen uvedené modely.
bordel jak za bolševika... 

Tak už je doma a je parádní. 

Dobrý den páni sběratelé, malý dotaz. Už někomu přišla TATRA 148 z letáku co byl vložen v tisku?
Čekám a stále nic. Nevím jestli nejsem předčasně netrpělivý.
Čekám a stále nic. Nevím jestli nejsem předčasně netrpělivý.