Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Aktuální informace od Abrexu: Škoda 110L vyjde nejdéle do poloviny prosince,110R v prvím čtvrtroce 2012 a 130RS zatim termín neuveden,ale dříve,než 110R nevyjde.A jinak uvažují o Fabii R2...
No tak uvidíme, jestli to datum s 110 L splní. Pokud to tvrdí, tak je snad už zásilka na cestě. Na Fabii R2 by mohli využít stávající formu na karosérii a dopnit odlišný díly (zrcátka, kola, kryt na střeše atd. a interiér). Spíše než RS mohli udělat Fabii Monte Carlo, to je určitě nejpovedenější Fabie II (resp. jsou potlačený rozměrový disproporce auta) a mohli by využít stávající formu (černý lemy by zvládli udělat barvou). Na Fabii RS budou asi potřebovat formu novou (přední i zadní nárazník je jiný).
No tu 130 Rs môžme brať z rezervou +7 roky a - mesiac u Abrexu sa to javí ako bežná prax. A o užovke neviete nič?
V létě na dotaz na užovku odpověděli, že na ní pracují a chtěli by jí uvést příští rok. Moc tomu termínu nevěřím, na příští rok toho chystají nějak moc, kromě avizovaných modelů ještě všechny novinky od Škody a na webu k tomu slibují ještě motocykly Jawa, automobily Tatra nebo Praga.
Spíš si ale myslím, že co se starších modelů a jiných aut týče, budeme tady za rok diskutovat přesně jako teď. Možná je ten termín příští rok platný obecně, takže v za rok bude termín opět příští rok... Ty Tatry a Pragy jsou asi jen takovej výstřel do tmy jako dříve RTO a traktory Zetor.
Spíš si ale myslím, že co se starších modelů a jiných aut týče, budeme tady za rok diskutovat přesně jako teď. Možná je ten termín příští rok platný obecně, takže v za rok bude termín opět příští rok... Ty Tatry a Pragy jsou asi jen takovej výstřel do tmy jako dříve RTO a traktory Zetor.
ŠkoLa Fabia S2000 na RC v 1:43 aneb jak řeší v Číně (asi) neudělení licence...
(nefunkční link odstraněn adminem)
Grafické uspořádání upraveno dle podmínek "naší" automobilky.
Žádosti o licenci nebylo vyhověno...
http://www.raraskov.cz/detail.php?zbozi=3555808
Grafické uspořádání upraveno dle podmínek "naší" automobilky.
Žádosti o licenci nebylo vyhověno...
http://www.raraskov.cz/detail.php?zbozi=3555808
Na "užovku" jsem se neptal ,ale s tou 130 RS jsem tam pak napsal,že je zase v nedohlednu a odpověď zněla,že to zase takové nedohledno není,jak se mohlo zdát.
Abrex se teď na facebooku dost rozepisuje, kdo to ještě nečetl, tak Š110 L prý bude k distribuci 10. prosince, ještě před tím bude Fabia II RS. 130 RS prý bude ve více barevných variantách (v roce 2012). Tak že by do Vánoc stihli 1203 VB, Fabii RS i 110 L? Uvidíme...
Na Aukru je přestavba Fabie II Monte Carlo, vypadá dobře, ikdyž není předěláno vše (lemy blatníků). Na tuhle přestavbu se už nějaký čas chystám, ale zatím jsem se k tomu nedostal. Abrex MC dělat nebude, psali to taky na facebooku.
Na Aukru je přestavba Fabie II Monte Carlo, vypadá dobře, ikdyž není předěláno vše (lemy blatníků). Na tuhle přestavbu se už nějaký čas chystám, ale zatím jsem se k tomu nedostal. Abrex MC dělat nebude, psali to taky na facebooku.
Škoda Fabia RS v měřítku 1:43 má být letos na přelomu listopadu a prosince v 8 barevných kombinacích , modely MC nebo Scout se nebudou dělast
Tak jsem dostal odpověď na můj dotaz na fb - tady to přepisuju:
Můj dotaz: "Dobrý den, chtěl bych si na Vánoce pořídit nějaké novinky co se modelů Škoda v měřítku 1:43 týká. Chtěl bych se tedy zeptat jestli můžete malinko poodhalit své plány na co se můžeme do Vánoc těšit "
Odpověď: "Dobrý den, můžete očekávat Škodu 110L, Škodu Fabii RS a nějaké potisky modelů S2000 FL, Octavia Scout a možná i 1203 VB a vojenská Ambulance."
Zní to docela zajímavě, tak snad se něčeho dočkáme, osobně bych měl rád doma to RSo...
Můj dotaz: "Dobrý den, chtěl bych si na Vánoce pořídit nějaké novinky co se modelů Škoda v měřítku 1:43 týká. Chtěl bych se tedy zeptat jestli můžete malinko poodhalit své plány na co se můžeme do Vánoc těšit "
Odpověď: "Dobrý den, můžete očekávat Škodu 110L, Škodu Fabii RS a nějaké potisky modelů S2000 FL, Octavia Scout a možná i 1203 VB a vojenská Ambulance."
Zní to docela zajímavě, tak snad se něčeho dočkáme, osobně bych měl rád doma to RSo...
Abrex píše na Facebooku, že 110 R bude i v 1:43, asi dostali konečně rozum:
ABREX s.r.o. Dobrý den, tuto možnost jsme již zvážli. Model Škoda 110R budeme vyrábět i v měřítku 1:43. K dispozici bude cca v březnu/dubnu 2012 v běžných cenových relacích.
Otázka k zamyšlení, jestli jít do erka od NEA, když za jedno NEO budou 3 Abrexy a dle tradice asi ve všech barvách, navíc určitě nebudou mít tak škaredý kola jako NEO... Ale asi to stejně nevydržím a vezmu i NEO. Karoserii bude mít NEO asi líp zpracovanou.
130 RS by prý neměla být o moc vyšší než Fabia S2000, tipuju 600-700 Kč.
ABREX s.r.o. S2000 FL je Škoda Fabia S2000 (facelift 2010), Cena u modelu 130 RS ještě nebyla stanovena. Nebude ale o moc vyšší než u Fabií S2000.
ABREX s.r.o. Dobrý den, tuto možnost jsme již zvážli. Model Škoda 110R budeme vyrábět i v měřítku 1:43. K dispozici bude cca v březnu/dubnu 2012 v běžných cenových relacích.
Otázka k zamyšlení, jestli jít do erka od NEA, když za jedno NEO budou 3 Abrexy a dle tradice asi ve všech barvách, navíc určitě nebudou mít tak škaredý kola jako NEO... Ale asi to stejně nevydržím a vezmu i NEO. Karoserii bude mít NEO asi líp zpracovanou.
130 RS by prý neměla být o moc vyšší než Fabia S2000, tipuju 600-700 Kč.
ABREX s.r.o. S2000 FL je Škoda Fabia S2000 (facelift 2010), Cena u modelu 130 RS ještě nebyla stanovena. Nebude ale o moc vyšší než u Fabií S2000.