Modely TATRA 1:43

Odpovědět
EasyDaviD

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od EasyDaviD »

Áno, z Nemecka. Ja konkrétne z MCW, lebo všade inde je drahšia o 5-10€. No a na MCW už dnes nie je (ani T87 a ani 613), takže na SmallCars asi tiež nebude, keďže je to limitka o 408 kusoch. Takže som rád, že som to stihol z MCW, lebo na eBay hrozí dopočítanie DPH (občas sa zadarí aj bez ;) ) a to by bolo drahšie než z Nemecka potom. A kto vie, či to na eBay nie sú len predprodukčné vzorky, alebo nepodarky.
T613 sa oproti tomu prototypu dosť zlepšila, to áno, ale aj tak sa mi moc nepozdáva. Až ju niekto budete mať, hoďte sem viac fotiek, nech viem, či som nespravil chybu, že som ju neobjednal.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak jsem napsal na smallcars, tak doufám v pozitivní odpověď, jinak budu naštvanej, že jsem to prokaučoval, vypadá fakt luxusně. To je přesně ten typ modelu, který bych nejraději koupil dvakrát a jeden potom střelil na aukru za jednou tolik, jak to dělají překupníci.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak tohle je odpověď:

Dobrý den,

Tento model byl již hlášený jako "na cestě na sklad" nicméně bohužel zatím nedorazil. Vysvětlení od výrobce jsme zatím neobdrželi, takže je výsledek velmi nejistý:-(

Tak teď nevím, jestli se spoléhat a čekat a nebo si jí objednat ze zahraničí. Na ebay je jich dost i za lepší cenu než od němců. Mimochodem, nevím kde si viděl, že jí němci už nemají skladem, lze zatím normálně objednat.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

V Nemecku skladom je, ale na MCW (modelcarworld.de) - čo je partner SmallCars, už skladom nie je. Skôr si ma nepotešil tou odpoveďou od SmallCars, lebo to by znamenalo, že možno ani na MCW skladom nebola a mysleli, že od výrobcu príde načas. Zatiaľ mi ešte objednávku nepotvrdili :( . Inak na eBay je momentálne od 94,95€ a na MCW bola za 89,95 € + 7€ pošta.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Aha, já jsem myslel, žes jí objednával z modelissima. Tam jí asi mají, na MCW jí vůbec nemůžu najít, takže to by asi odpovídalo odpovědi ze smallcars, vím, že jsou to spřátelené obchody. No tak uvidíme, počkám ještě a dyštak ebay to jistí.

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Včera večer byla Tatra 613 na MCW a po chvíli i na Smallcars. Bylo tam uvedeno poslední kusy. Objednal jsem ji, přišlo i potvrzení a po chvíli zmizela z obou uvedených.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Tak na MCW sa mi dnes zmenil status na sent out takže ich nakoniec asi pár mali :)

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Včera jsem ráno koupil Tatru T87 na CK-modelcars a dneska mi přišel mail že to zítra PPL doručí. Fakt rychlovka.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Hm..tak zkusím ebay, tam to furt vychází levněji.

Easy David, píšeš, že hrozí dopočítání DPH, jak by to mohli celníci dopočítat, když neznají cenu?

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Vyzvú ťa aby si v ránci colného riadenia predložil doklad o kúpe / zaplatení. Ale to hrozí len z krajín mimo EU. Teraz je tam dosť tatier aj v ramci EU. Inak komusi dokonca model škodovky z Hongkongu chcú na jeho náklady zlikvidovat - ide vraj o padělek (model od Paudi pre škodovku v Číne)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“