Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od HOPPA »

Daragie druzja,kdo z Vás se domluví rusky,zkuste mu napsat ;)
http://www.renaultclubpraha.cz/forum/vi ... ad68b9a148
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Náš slovenský kolega ho prodává z maďarské edice, že? Ale jinak si vůbec nemyslím, že by trabant byl nějaký ...
Přepísklá? To nemôžeš myslieť vážne. Keby bola taká tak by sa asi nepredávali , navyše model mám nejaký ten mesiac už v ponuke. Pozri radšej sem predtým ako takto zhodnotíš moju cenu (nefunkční link odstraněn adminem). Len tak mimochodom, cenu určuje trh (dopyt), takže asi toľko.
Napriek tomu , keďže som mal už skoro všetky kultové modely čo vyšli v ruke, mám teda s čím porovnávať, od Trabantu bude veľa lepšie spracovaných modelov. p

kult

Příspěvek od kult »

No to chápu,ale ve Foxtoys máte i vy slováci možnost objednávat na dobírku,my ve vašem obchodu ne!?

LeonCupraR

Toto je mi už čo za argument? Čo má s tým spoločné s cenou za ktorú predávam dobierka? Len tak mimochodom - máš vôbec aspoň približnú predstavu čo by stála dobierka do ČR? Alebo z ČR na Slovensko? Zhruba cena modelu... Objednávaš si na dobierku z iných štátov? Pochybujem, keďže takúto možnosť ti nikto neponúkne v žiadnom zahraničnom E-Shope. Dobierka je iba taká česko - slovenská špecialita. Môžeš mi povedať o čo je lepšia dobierka ako platba na účet? U mňa je možnosť platiť na český účet, čo využíva množstvo zákazníkov a ani ich nenapadne nejaká dobierka (oni asi majú aspoň približnú predstavu o jej cene).

busto

Příspěvek od busto »

Tak proč ho máš za takový prachy?http://www.automodely-hracky.sk/automod ... t-601-1-43 A kde to scháníš když to mělo dnes vyjít a ty to prodáváš už dávno?
Priznám sa , že som ťa veľmi dobre nepochopil , čo má kvalita modelu/čo je u každého zberateľa na individuálnom posúdení/ spoločné s cenou, ktorá je u každého modelu v serii rovnaká ? A mne sa Trabant páči tak , ako aj ostatne modely. Pre lepšie porozumenie ti uvediem príklad , ja nakupujem v Rusku a kupujem to všetko zaradom kúpil som si ruskú obdobu Velorexu , motorový invalidný vozík , ktorý u nás takmer nik nepozná za rovnakú cenu ako nádherný ZIL 111 G a neriešim to ďalej.

vania

Příspěvek od vania »

Přepísklá? To nemôžeš myslieť vážne. Keby bola taká tak by sa asi nepredávali , navyše model mám nejaký ten mesiac už v ponuke. Pozri radšej sem predtým ako takto zhodnotíš moju cenu (nefunkční link odstraněn adminem) . Len tak mimochodom, cenu určuje trh (dopyt), takže asi toľko.
Napriek tomu , keďže som mal už skoro všetky kultové modely čo vyšli v ruke, mám teda s čím porovnávať, od Trabantu bude veľa lepšie spracovaných modelov. p[/quote]

Nejsi jediný, komu prošly modely ze serie DeAgostini rukama. Trabant je velmi slušně udělaný. Líbí se mi dokonce víc než mnohem dražší Minichamps. A k té ceně? Je to tvá živnost. Když to někdo za tu cenu koupí, máš kliku a 100% zisk. Ale z toho tě nikdo vinit nebude, je to jen pro tebe dobrý obchod...... :|

LeonCupraR

100 % zisk? :D To si ako vypočítal? A nie je to len o šťastí, ak by som sa spoliehal iba na to, tak by som to veľmi rýchlo bol zavesil na klinec. Funguje to trochu ináč.

Nemienim sa s nikým hádať o kvalite Trabantu, je to každého osobný názor. Môj je jednoducho ten, že ak zoberiem iba modely čo vyšli v ČR, tak taká Niva, Gaz 69 a o 2 týždne Volga 24 nastavili latku pomerne vysoko a v tomto porovnaní u mňa jednoznačne stráca. Ale je to len môj osobný názor!. Nepíšem, že je to zlý model a to je rozdiel! Model by dostal aj u mňa lepšie hodnotenie, ale strecha je jednoznačne odfláknutá! Iné mi na ňom nevadí, akurát to kazí celkový dojem z modelu. U mňa pre zmenu Minichamps jednoznačne víťazí...

vania

Příspěvek od vania »

To přece není o hádání. To je o různých pohledech na jednu věc. A o tom přece tato fora jsou. Nebo se mýlím? Ale máš pravdu, vzal jsem si toho trabanta do ruky a ta střecha není ideální. Ale i přesto si myslím, že je to dobrý model....... :)

LeonCupraR

Som rád, že si rozumieme a je jasné, že nemôžeme mať všetci rovnaký názor na niektoré veci ;)

kult

Příspěvek od kult »

to je předělaná z kultovek nebo ne?
(nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“