Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
To je pravda, ono za ty peníze, za které to mají to fakt už moc neodpovídá.
Nič nové pod slnkom - typický ABREX uvedenie na trh 110L sa posunulo:
1:43 Škoda 110L - plánované uvedení trh: prosinec 2011
(nefunkční link odstraněn adminem)
Myslím, že do Veľkej noci by to mohli stihnúť
Do ktorej Velkej noci? Pomaly môžu škodu 100 uviesť na trh v kategorií Historické modely, a nie Klasické modelyrocs píše:Nič nové pod slnkom - typický ABREX uvedenie na trh 110L sa posunulo:
To když Škodu 110L ukázali už před několika lety a možná bude "už" letos na Vánoce,tak to si myslím,že Škodu 130 RS 1:43 mi koupí moje děti,až si nějaký udělám,až půjdu do důchodu.A to tvrdí,jak na ní usilovně pracují.Jinak jsem pročítal příspěvky na facebooku Abrexu.Moc zajímavé čtení, i když jejich zvyky se moc nemění,protože stále odpovídají jen na věci,na které odpovědět chtějí.Tak že jsem se třeba dozvěděl,že když si koupím nějak poškozený model Abrex, potisk nebo cokoliv jiného,tak to můžu řešit s reklamačním oddělením a mohu jim model poslat a oni mi pošlou jiný.Hmm,tak to abych poslal téměř všechny modely koupené minimálně za poslední 2 roky... Ale nedozvěděl jsem se třeba,kdy bude již zmiňovaná Škoda 130 RS,ani kdy budu mít Škody Fábia S2000 EVO2 "šoupačky" v předních okénkách,za to jsem se dozvěděl,že budou minimálně 2 verze Kresty na S2000,Loixe 2 verze,Kopecký z Valašské rally v retrodesignu a to do Vánoc a možná ještě nějaké verze.Dále že Abrex udělá spoustu hasičských verzí z civilních škodovek,mimo jiné i Pragu V3S,dále pak Škodu Felicii pick-up 1:43 a Felicii Combi,ale tentokrát facelift 1998.Sběratelé vozů VB si už brzo budou moci koupit Š.1203 VB a sběratelé studií Vision D.Pak tam ještě něco píší o dalších motorkách,ale ty pro mě už nejsou vůbec zajímavé.
Mimochodem tu Felicii pick up slibují již rovněž několik let, na ,, staré,, modely nějak zapoměli a když jsem viděl na jednom z webů model Citiga evidentně od Abrexu, tak jsem se jich na to vše emailem ptal, ale jak každý tuší ........ nic.
To, že Abrex nemluví o nových modelech typu Citigo, bych nedával za chybu Abrexu, ale Škodě Auto a jejich podivných marketingových praktikám v ČR.
např. v Německu si modely Škodovek (teď myslím zmenšené) je možné zakoupit i přes oficiální stránky Škoda Auto (https://shop.skoda-auto.de/modellautos.html). V čechách není na stránkách Škody o modelech ani zmínka, (a to ještě donedávna je bylo alespoň možno složitě najít u dealerů mezi příslušenstvím, teď už ani to ne).
např. v Německu si modely Škodovek (teď myslím zmenšené) je možné zakoupit i přes oficiální stránky Škoda Auto (https://shop.skoda-auto.de/modellautos.html). V čechách není na stránkách Škody o modelech ani zmínka, (a to ještě donedávna je bylo alespoň možno složitě najít u dealerů mezi příslušenstvím, teď už ani to ne).
Dealeři už totiž nejsou povinni prodávat modely Škodovek v rámci náhradních dílů.Tak že už se mi několikrát stalo,že na mě u dealera koukali,jako kdybych řekl sprosté slovo,když jsem se zeptal na modely...
Jestli má být Š110 L v prosinci v obchodech, tak už musí být někde na cestě na lodi, takže v Abrexu musí vědět, kdy přibližně dorazí do ČR a jestli je to reálný termín. Pokud v prosinci nebude, tak si vědomě dělají z lidí srandu. Tipuju, že to v prosinci nic nebude.
Na VisionD jsem se ptal, napsali mi, že nebude. Teď na facebooku píšou, že bude. Asi si to škodovka rozmyslela. Co opravdu chystají nebo mají se nejlíp uvidí zase až v Norimberku. Ale Š110 L tam měli už v 2007...
Na VisionD jsem se ptal, napsali mi, že nebude. Teď na facebooku píšou, že bude. Asi si to škodovka rozmyslela. Co opravdu chystají nebo mají se nejlíp uvidí zase až v Norimberku. Ale Š110 L tam měli už v 2007...
Teď mi přišla odpověď z Abrexu a to : v příštím roce bude několik modelů z období Škoda Tudor, ale v jaké době by se měly objevit nebylo uvedeno
ABREX=SĽUBOTECHNA