Spark
Re: Spark
Autobusy jsou fakt zajímavé, ale nejde mít všechno. Přiznávám, že jsem spíš na klasická osobní auta. Náhodou jsem teď našel jedno, o kterém jsem do dneška neměl ani tušení. Maserati Karif 1988:
Je prý na zkrácené plošině Biturba. To jsou věci. Pořád se učím. Modýlek byl kupodivu taky:
Je prý na zkrácené plošině Biturba. To jsou věci. Pořád se učím. Modýlek byl kupodivu taky:
Tak to ja takéto busy tiež nemusím, ale pokochať sa pre mňa zvláštnym až mimoriadným modelom, to veľmi rád

Keby nemal tak staro pôsobiaci chladič, určite by som neveril tomu roku 1930. Šofér sedi hore, ako v kamióne.
- Přílohy
-
- IMG_5275.jpeg (95.13 KiB) Zobrazeno 376 x
-
- IMG_5274.jpeg (91.22 KiB) Zobrazeno 376 x
Karif som registroval, ono v dobe Biturba vzniklo viac derivátov, krajších a aj tých druhých. Aspoň naši výrobcovia modelov majú stále z čoho čerpať. Syn mal kedysi veľkú sériu Maserati ešte tých prvých, akože podľa dnešku “kultoviek”, myslím že tam bol. Ale už časom sa mu rozkotúľali.
Na veletrhu by mělo být na delším podvozku Biturbo 1982 zelené a šedé. Pak taky Kyalami 1982 tmavě modré a červené. Tak budu číhat na fotky
.
Ještě by mě asi zajímala ohlášená Lancia Beta Montecarlo 1980 a Fiat Dino Spider 1972. Tak bude co kupovat. Když z předválečné klasiky není v kovu nic a zřejmě nebude

Ještě by mě asi zajímala ohlášená Lancia Beta Montecarlo 1980 a Fiat Dino Spider 1972. Tak bude co kupovat. Když z předválečné klasiky není v kovu nic a zřejmě nebude

Zatiaľ fotky z Norimbergu sa moc nederú na svet, nejaké náhľady do vytríny Solido a Otto sú, no asi je ešte skoro…
Ja moc neočakávam, v dobe netu a hlavne soc. sieti veľtrhy už moc prekvapení a účasti firiem neprinášajú.
Ale vždy niečo poteší
Ja moc neočakávam, v dobe netu a hlavne soc. sieti veľtrhy už moc prekvapení a účasti firiem neprinášajú.
Ale vždy niečo poteší

Kess ohlásil štúdiu od Pininfarinu - Alfa Romeo Alfetta Spider 1972 - uzavretú aj otvorenú verziu. Potešil, pasuje k ďalším Alfám od Matrixu a Kessu. Až na tie rozdielne veľké krabice
Kedysi sa tento spider robil ako hračka s ovládaním na bovden.
A ďalší pre mňa neznámy model Alfy - GIULIA SEVERTAIL CARROZZERIA CASALE 1967
Kedysi sa tento spider robil ako hračka s ovládaním na bovden.
A ďalší pre mňa neznámy model Alfy - GIULIA SEVERTAIL CARROZZERIA CASALE 1967
- Přílohy
-
- 187656.jpg (80.7 KiB) Zobrazeno 262 x
-
- 187657_1.jpg (79.77 KiB) Zobrazeno 262 x
-
- 187653_1-1.jpg (84.83 KiB) Zobrazeno 262 x
Koukal jsem už ráno. Hezká soupravička 
Jak jsem už zmínil, tak se děsně těším na novinky Minichamps. Tady je jedna ilustrační fotka:
Jasně, Maserati Kyalami 1982. Černé už je dávno vyprodané. Myslím, že se mi bude líbit v ohlášené tmavě modré. Možná, že stojí v expozici ve vitríně, ale fotky z Norimberku pořád nejsou. Teda některé ano. Je jich už docela dost, ale nic pro mě

Jak jsem už zmínil, tak se děsně těším na novinky Minichamps. Tady je jedna ilustrační fotka:
Jasně, Maserati Kyalami 1982. Černé už je dávno vyprodané. Myslím, že se mi bude líbit v ohlášené tmavě modré. Možná, že stojí v expozici ve vitríně, ale fotky z Norimberku pořád nejsou. Teda některé ano. Je jich už docela dost, ale nic pro mě