Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Barťák

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Barťák »

no tak s těmito modely to vypadá bledě.až nějákej uvidim,tak uvěřim.jinak ani nic objednávat nebudu,nějak se mi to zprotivilo...

FKS

Příspěvek od FKS »

Ten Atlas je teda blázinec, když na mailu sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch neví, kde to objednat, a to je mail z jejich webovek... Ale když jsem si objednal jejich newsletter, tak potvrzení přišlo z téhle adresy: sluzba.zakaznikum.web@editionsatlas.ch Je to už 17 dní a žádný newsletter nedorazil. Nedorazil ani model Jaguaru E-Type, na který jsem posílal objednávku stejný den. Ale na svých stránkách píšou, že mají dodací lhůtu 4 týdny.

S těma letákama to nechápu, asi se u nich někdo zbláznil a začal vydávat letáky na něco, co neexistuje... Možná by ještě šlo se zeptat na českém DeAgostini, ti jsou ochotní a na dotazy odpovídají.

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

FKS píše: S těma letákama to nechápu, asi se u nich někdo zbláznil a začal vydávat letáky na něco, co neexistuje... Možná by ještě šlo se zeptat na českém DeAgostini, ti jsou ochotní a na dotazy odpovídají.
Ale DeAgostini je jiná firma.. :?:
Vůbec je ta česká pobočka Atlasu nějaká zvláštní,dodávají vůbec něco do novinové sítě nebo dělaj jenom šméčka ? :lol:

FKS

Příspěvek od FKS »

Editions Atlas patří do skupiny DeAgostini, takže to je jedna rodina... RTO, co "nabízí" Atlas bude asi stejný model jako Jelcz v polských Kultovkách, takže je tady souvislost. Atlas podle mě do stánků nic nedává, asi jen posílá poštou.

cindicek

Příspěvek od cindicek »

Tak tohle mi odpověděli z Atlasu ohledně Tatry 148, tak doufám, že to bude co nejdřív..

Vážený, vážená,

Tato kolekce ještě bohužel neí dostupná. Náš vydavatel posunul datum vydání. Jakmile bude k dispozici, najdete ji na našich
internetových stránkách. V případě dalšího kontaktu s námi uveďte, prosím, číslo reference, které se nachází v záhlaví této odpovědi.

S pozdravem

Služba zákazníkům
Marie

lada

Příspěvek od lada »

Mě zase odpověděla paní z Editions Atlas Collections když jsem si objednal jak T 148 tak Š 706RTO, že mám nárok pouze na jeden model ( jedno jméno = jeden model ). Odepsal jsem, že nechci 2 stejný, ale od každého jeden kousek - bohužel toto nelze. Asi tomu nerozumím. Dal bych sem leták na bus Škoda 706RTO v měřítku 1/72 , ale nevím jak se dávají obrázky.

FKS

Příspěvek od FKS »

Jediný logický vysvětlení tohodle by mohlo být to, že oba modely budou v jedné sérii, u které bude první model za symbolickou cenu 99 Kč a další za plnou cenu a prvním modelem může být jak RTO tak T148. Ale bůhví jak to bude (jestli vůbec)...

kult

Příspěvek od kult »

v pl to taky rozjížděj
(nefunkční link odstraněn adminem)

cindicek

Příspěvek od cindicek »

Asi před týdnem jsem zabrousil na jejich stránky a přidali tam odkaz na napoleonské dělo Gribeauval a leták na to byl v podobné době jako na Tatru 148, tak už by se tatrovka mohla konečně objevit.. A ještě mě zaráží jedna věc od Atlasu, že by mi měli posílat newsletery a pořád nic..

FKS

Příspěvek od FKS »

Mě taky newslettery nechodí. A v září jsem objednával Jaguar E-Type (za 99 Kč z letáku) a také nic nepřišlo (ani model ani žádná informace, a to se jedná o model, který v jiných zemích normálně nabízí na internetu). Takže Atlas co se modelů aut týče evidentně nefunguje, takže bude lepší se na tu T148 zatím moc netěšit... Nebo se přeorientovat na jejich "Zvířátka na statku":-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“