Tatra Výrobce modelů MACmodel (Resin)
Re: Nový výrobce modelů MACmodel
Pro zajímavost - na Foxtoys nabízí i předcházející verze Tatry 57a (limuzína, polokabriolet s nataženou i se složenou střechou) a jako výrobce uvádí AD Model. Asi před týdnem tam měli u výrobce ještě napsáno MAC.
Tak nevím, ale před vydáním jsem to z Macem řešil že jdou do Tatry i problémy které řešily při výrobě...
Jinak tam mají bednovou verzi kterou jsem na Mac neviděl:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mac má v E-shopu rozdělené jestli je dovozce, nebo dělal obaly nebo to má pod svojí značkou.
Jinak tam mají bednovou verzi kterou jsem na Mac neviděl:
Mac má v E-shopu rozdělené jestli je dovozce, nebo dělal obaly nebo to má pod svojí značkou.
Sbírka modelů Citroën
Každopádně je Tatra 57a dobrý počin, kéž by udělali i další, třeba takovou Tatru 87... O tu by určitě byl zájem, je to snad nejznámější Tatra, a to i v cizině. Vyrábí ji sice už Knopp a Retro43, ale tam je cena podstatně větší a třeba ta od Knoppa ani moc dobře nevypadá.
Přemrštěná cena za plastový model....
Sen mnoha se splnil..
Sbírka modelů Citroën
Už někdo viděl tu T97 v reálu nebo jí má doma? Je vidět, že se trochu šetřilo, doplňky už nejsou kovové lepty jako u T57a (např stěrače, ty u T97 úpně chybí...). Volant se mi zdá taky nějakej moc velkej.
Na internetových stránkách MAC píšou, že to je "velmi limitované", neví někdo kolik to je kusů? U T57a bylo u jedné barevné verze modelu napsáno asi 299 ks nebo tak nějak.
Na internetových stránkách MAC píšou, že to je "velmi limitované", neví někdo kolik to je kusů? U T57a bylo u jedné barevné verze modelu napsáno asi 299 ks nebo tak nějak.
Napsal jsem jim dotaz a uvidíme...
Jinak na té velké fotce u MAC se mi více líbí ta černá verze...
Jinak na té velké fotce u MAC se mi více líbí ta černá verze...
Sbírka modelů Citroën
Odpověď MAC:
stěrače se leptají, zatím jich je prvních dvacet, vylepšujeme formu
limit bude kolik stihnou, ale tak 99
volant je podle výkresu
stěrače se leptají, zatím jich je prvních dvacet, vylepšujeme formu
limit bude kolik stihnou, ale tak 99
volant je podle výkresu
Sbírka modelů Citroën
Tak jsem to nevydržel a jednu černou T97 si objednal. Prý budou i leptaný stěrače. Mohli by udělat i T87, když už se pustili do T97, ta by se k T97 hodila...
Už se to objevilo i na Aukru, ale bez stěračů:
Už se to objevilo i na Aukru, ale bez stěračů: