Opäť pekné, tie dvojfarebky dávajú tomu nový výraz. Asi preto teraz letia strechy v inej farbe, ti je novodobá dvojfarebka
Vonku leje, tak som prelistoval po možno 10 rokoch spomienky vo fotkách a našiel som spomínané červené 507. Je to z r.2001.
No aj biely z toho obdobia z múzea.
A tiež dva cabrio BMW 327, jeden z Dopravného múzea Bratislava r. 2001 a druhý z nejakého zrazu asi r. 2002. Oba české, ktovie či sú ešte u pôvodných majiteľoch.
A plus ďalšie pekné klasiky ako napr. tieto tri. Aj som zabudol, že so ich videl.
Tak to je fakt úroda! Jinak část kupé a kabrioletů BMW 327 měla silnější motor ze sportovního roadsteru 328. Pak byly označené 327/28. Zda je takový modýlek, to nevím, ale auto se prý dalo poznat podle centrálních matic na kolech
To som netušil. Donutilo ma to pozrieť net a z BMW 327 je aj odvodený prvý Bristol 400 ako vojnová reparácia Anglicku. Že Bristol je z BMW som vedel, dokonca Bristol 401 s BMW vizážou od Nea mám v zbierke. A teraz už viem, že ktoré BMW za to môže.
Pak ještě existuje EMW 327, což je následek toho, že byla původní továrna po válce ve východní zóně. Vypadá celkem stejně, ale modrá na logu se změnila na červenou
EMW 327 - farebne je to pekný model.
Keď sme pri tom EMW, tak pred 20-25 rokmi chodil zo pár rokov po zrazoch v okolí sivý EMW 340, potom sa vyparil a už som ho nevidel. Pozeral som, či sa robí model a našiel som tento pekný červený.
TSM urobilo zopár verzií Alfy Romeo 33. Závodných a aj toho krásneho civilu. Plus ich veľmi pekné prevedenie krabičky s bielym podstavcom, tak keď bola možnosť zohnať niečo z toho za prijateľnú cenu, tak pribudli do zbierky. TSM - Alfa Romeo T33 TT12 - závodníci všetko legendy, ako Merzario, Ickx, Andretti, …
Přílohy
Naposledy upravil(a) Vlad dne 31 kvě 2023, 17:52, celkem upraveno 1 x.