Hlavně jestli se někdy dočkáme těch kultovek, sakra už...marklukes píše:Tak ta série hasičských aut bude za 129 (za kolik jsou v Polsku?) Otřesný Superauta byly za 79, tak snad bude i ,,,
modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
-
Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
-
V Poľsku sú hasičské autá za 19,95 zlotých, legendárne automobily sa už predávajú, prvý model Ford T za 4,95, ďalšie modely za 19,95 zlotých.
No to uvidíme, ale deagostini.cz tvrdí že ano, tak jen aby byli jiné než ty polské.Fricoolinek píše: Hlavně jestli se někdy dočkáme těch kultovek, sakra už...
-
8.12.2009 som dostal nasledovnú odpoveď na otázku ohľadne série kultových áut pre ČR:
Dobrý den,
Tato kolekce se chystá na začátku roku 2010 na český trh. V tuto chvíli jdou do tisku první čísla časopisu,který bude i v české republice podpořen televizní reklamou.
S pozdravem
..................
Dobrý den,
Tato kolekce se chystá na začátku roku 2010 na český trh. V tuto chvíli jdou do tisku první čísla časopisu,který bude i v české republice podpořen televizní reklamou.
S pozdravem
..................
Něco podobného jsem dostal začátkem prosince, jen s tiskem to je novinka. A tuší někod zda to budou stejné auta co v Polsku?LeonCupraR píše:8.12.2009 som dostal nasledovnú odpoveď na otázku ohľadne série kultových áut ...
-
Tak předpolkládal bych, že se spíše dočkáme Volh, Trábošů, Warťasů, Žigulů než Syrén, Mikrusů a Záporožců...TomasR píše: Něco podobného jsem dostal začátkem prosince, jen s tiskem to je novinka. A tuší někod zda to budou stejné auta co v Polsku?
-
Podľa mňa to bude to isté ako v Poľsku. Čo myslíš, prečo vychádzajú v Maďarsku tieto modely s českými značkami (lepšie povedané ČSSR značky)? Práve tento týždeň je to GAZ M-20 POBEDA a o 2 týždne Polonez, ktorý sa tam ani nepredával. Navyše už aj kôli tým ŠPZ je jasné, kam to bolo pôvodne všetko smerované, teda do Čiech a nie do Maďarska. Akurát sa dotlačia časopisy v češtine a môže sa to isté predávať bez ďalších nákladov navyše. A žeby kôli Čechám dávali nejaké iné modely ako majú už vyrobené, tomu neverím. Darmo, Poľský a Ruský trh je o niečo väčší ako Váš.
-
Hm, jedniná šance je fakt ta, že by místo těch polských aut, co se k nám nevozily, tam daly nějaký západní vozy, co tu byly často, Myslím, že Altaya/DeA/IXO formy má, ne? Když si vezmu, co Altaya/DeA prodávali ve Francii, Itálii apod...LeonCupraR píše:Podľa mňa to bude to isté ako v Poľsku. Čo myslíš, prečo vychádzajú v Maďarsku tieto modely s českými ...
Já bych si určitě radši koupil model R25 než Mikruse... ))
-
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak už maj ty legendy od toho Amercomu i svojí vlastní stránku. Řekl bych, že se jich za několik měsíců dočkáme i u nás. Jenže se obávám, že ta kvalita bude obdobná jako u přechozích kolekcí, tedy naprosto šílená . Právě z důvodu nekvality Amerů jsem hladový po kultovkách. Nechci nic říkat, ale až uvidím něco opravdu hmatatelnýho (TV Reklamu či stránku (nefunkční link odstraněn adminem)), tak na to asi budu zírat jak na zjevení. Až opadne prvotní šok, tak touto novinou otapetuji tento topic.
Tak už maj ty legendy od toho Amercomu i svojí vlastní stránku. Řekl bych, že se jich za několik měsíců dočkáme i u nás. Jenže se obávám, že ta kvalita bude obdobná jako u přechozích kolekcí, tedy naprosto šílená . Právě z důvodu nekvality Amerů jsem hladový po kultovkách. Nechci nic říkat, ale až uvidím něco opravdu hmatatelnýho (TV Reklamu či stránku (nefunkční link odstraněn adminem)), tak na to asi budu zírat jak na zjevení. Až opadne prvotní šok, tak touto novinou otapetuji tento topic.
No já bych s hodnocením počkal. Samozřejmě žádné uvedené modely z časopisů nelze srovnávat s modely IXO nebo Minichamps. Nicméně hrůzy jako superauta z amercomu stály 80 Kč. hasiči a veteráni v amercomu stojí cca 130 Kč (i v přepočtu ze zlotých), kultovky storjí 25 zlotých, asi 160 Kč. Čili když bych to vzal podle ceny, měly by být nové kolekce amercomu lepčí než jejich předchozí kolekce a blížit se kvalitě kultovek.Fricoolinek píše: Tak už maj ty legendy od toho Amercomu i svojí vlastní stránku. Řekl bych, že se jich za několik měsíců dočkáme i u nás. Jenže se obávám, že ta kvalita bude obdobná jako u přechozích kolekcí, tedy naprosto šílená
jinak jsem žádnou kultovku v ruce neměl, zeptal bych se - jak se na tom kvalita třeba v porovnání s abrexem?