Hlavně jestli se někdy dočkáme těch kultovek, sakra už...marklukes píše:Tak ta série hasičských aut bude za 129 (za kolik jsou v Polsku?) Otřesný Superauta byly za 79, tak snad bude i ,,,

Hlavně jestli se někdy dočkáme těch kultovek, sakra už...marklukes píše:Tak ta série hasičských aut bude za 129 (za kolik jsou v Polsku?) Otřesný Superauta byly za 79, tak snad bude i ,,,
No to uvidíme, ale deagostini.cz tvrdí že ano, tak jen aby byli jiné než ty polské.Fricoolinek píše: Hlavně jestli se někdy dočkáme těch kultovek, sakra už...
Něco podobného jsem dostal začátkem prosince, jen s tiskem to je novinka. A tuší někod zda to budou stejné auta co v Polsku?LeonCupraR píše:8.12.2009 som dostal nasledovnú odpoveď na otázku ohľadne série kultových áut ...
Tak předpolkládal bych, že se spíše dočkáme Volh, Trábošů, Warťasů, Žigulů než Syrén, Mikrusů a Záporožců...TomasR píše: Něco podobného jsem dostal začátkem prosince, jen s tiskem to je novinka. A tuší někod zda to budou stejné auta co v Polsku?
Hm, jedniná šance je fakt ta, že by místo těch polských aut, co se k nám nevozily, tam daly nějaký západní vozy, co tu byly často, Myslím, že Altaya/DeA/IXO formy má, ne? Když si vezmu, co Altaya/DeA prodávali ve Francii, Itálii apod...LeonCupraR píše:Podľa mňa to bude to isté ako v Poľsku. Čo myslíš, prečo vychádzajú v Maďarsku tieto modely s českými ...
No já bych s hodnocením počkal. Samozřejmě žádné uvedené modely z časopisů nelze srovnávat s modely IXO nebo Minichamps. Nicméně hrůzy jako superauta z amercomu stály 80 Kč. hasiči a veteráni v amercomu stojí cca 130 Kč (i v přepočtu ze zlotých), kultovky storjí 25 zlotých, asi 160 Kč. Čili když bych to vzal podle ceny, měly by být nové kolekce amercomu lepčí než jejich předchozí kolekce a blížit se kvalitě kultovek.Fricoolinek píše: Tak už maj ty legendy od toho Amercomu i svojí vlastní stránku. Řekl bych, že se jich za několik měsíců dočkáme i u nás. Jenže se obávám, že ta kvalita bude obdobná jako u přechozích kolekcí, tedy naprosto šílená