Co chystáte? (aneb co je na cestě) 1/43

Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od sva57 »

Pro kolegu
3x Atlas, 1x AA
Obrázek

DavidHodan

Příspěvek od DavidHodan »

sva57 píše:Pro kolegu
3x Atlas, 1x AA ...
Mohu Se Zeptat Na Cenu ? :-)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Jasný,Atlas byl po 10 euro,AA za 37 euro.A k tomu podíl na poštovném(17 vydělíš počtem kusů ;) )

DavidHodan

sva57 píše:Jasný,Atlas byl po 10 euro,AA za 37 euro.A k tomu podíl na poštovném(17 vydělíš počtem kusů ;) )
DÍKY ! :-)

Simcy vypadají NÁDHERNĚ , kdybych tak na Ně měl , hned bych Tě požádal O Jejich Objednání ! :-)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No jo,sběratelství je hodně o penězích ;)

DavidHodan

sva57 píše:No jo,sběratelství je hodně o penězích ;)

To Já vim , jenže Já to jinam nevrážim " Schválně " ( Alkohol ,Cigarety , Fet A POD . . . . ) , ale vrážim TO VŠECHNO NA SVOJI LÉČBU ! :-)

Proto jsem ZÁSADNĚ PROTI PLATIT LÉČBU ALKOHOLIKŮM , FEŤÁKŮM A PODOBNÝM !

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To s Tebou souhlasím.A ještě bych přidal vydržování nepřizpůsobivého etnika ;)

DavidHodan

sva57 píše:To s Tebou souhlasím.A ještě bych přidal vydržování nepřizpůsobivého etnika ;)
To máš Pravdu ! Je to hrozně nespravedlivý !

Já se narodil jako zdravej . Jak šel Čas začal jsem mít Problémy s chůzí , až jsem na konec ve Dvanácti Letech skončil Na Vozejku . Téměř celou Základku jsem dal s jedničkama , až na Dvojku Z Matiky A Chemie , kterou jsem ale naprosto nenáviděl ! :-)

Jak už jsem tu někde psal , Na Základce jsem byl Aktivista , a vyhrál několik Literárních Soutěží , A setkal se s mnoha Významnými Lidmi ( VIZ . : http://www.tretipol.cz/346-treti-pol-se-pta-david-hodan

(nefunkční link odstraněn adminem)

http://www.radio.cz/cz/clanek/53804

(nefunkční link odstraněn adminem)

Tenkrát jsem se také musel srovnat se spoustou věcí souvisejících s Mým Osobním Životem .

Na První Střední byly ale Problémy , a tak Jsem Přešel Na Druhou . Tam už to bylo znatelně lepší ! :-)

Dál už to tu všichni znáte - Vážná Nemoc - Komplikace - Rok A Půl Více Méně po nemocnicích - Doma Až V Prosinci 2009 !

Ale něco Ti Sváťo řeknu : I když se do Mě Lidé neustále strefují - JSEM NA SEBE HRDEJ ! Kdo přežije Celkem Tři Stavy Bez Vědomí ? Kdo přežil to , že mu nepracovali Vnitřní Orgány ? Kdo všechno dokázal Tu Vážnou Nemoc Přežít ? JEN JÁ ! :-)

Ano , přiznávám , mam ob čas Chmury ! Ale Kdo Ne ? :-)

Jsem teď omezen sice trochu víc - ALE ŽIJU ! :-)

Jediné , co Mě pak dokáže " Udělat Smutným " , jsou Ty NEUSTÁLÉ KOMPLIKACE ZE STRAN NĚKTERÝCH LIDÍ , INSTITUCÍ , A , STÁTU !

Nyky

Příspěvek od Nyky »

To sva 57:Prosím tě,ta Simca je 1501 mebo 1301? 1501ku mám už od firmy Norev a 1301 se šikne.Vím že na modelu to moc poznat není ale mám 1301ku v garáži a tak to je povinost ten model vlastnit.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Nyky píše:To sva 57:Prosím tě,ta Simca je 1501 mebo 1301? 1501ku mám už od firmy Norev a 1301 se šikne.Vím že na modelu to moc poznat není ale mám 1301ku v garáži a tak to je povinost ten model vlastnit.
Je to 1500 z r.1964

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“