IXO Museum
Re: IXO Museum
IXO aktualizovalo stránky, ale bohužel jsou tam sama nova auta 

Ta aktualizace stránek je nějaká divná - přetloukli původní listopadovou nabídku novou nabídkou.
Je to zvláštní postup, možná to dělal někdo, kdo to moc neumí, jinak nevim..
Divnost se vyvíjí dál, teď se tam objevil mus056 Opel 10/40 1928, ale když se nabídka rozklikne, tak tam nenímarklukes píše:Ta aktualizace stránek je nějaká divná - přetloukli původní listopadovou nabídku novou nabídkou.

Hm, já ho tam teď nevidím vůbec.
Facel mám doma a žádný úlet to ani není. Je to zajímavý model. Barva je ve skutečnosti trochu olivova, tvarove je krásný, celkove proporcní a bezvadne vystihuje náladu začátku šedesátých let.
No to je tedy zklamání, co se týká veteránů od IXA. Vystavovali modely, co vyrábí pro časopisovou edici Francouzská auta - Altaya.
Hmmm, to není vůbec prizniva zpráva. Myslíš, že zase vyberou vhodné modely pro Museum?
No nějak jsem z toho na rozpacích... Na jedný fotce byla rozevřená stránka nového katalogu a tak jen 4 modely: Delage, Bugatti galibierr, Buick (ten červený model, co jsme před rokem hádali co to je) a Austin. Všechno modely, které byly představeny už před rokem. A proč se prezentovali modely z časopisů Altaya? Nějak se mi to nechce líbit. Plus zásobování do českých eshopů, kde chybí poslední 3 várky za půl roku.. Sice z MAC modelu zvěsti o zdražování, ale na Modelissimu všechny modely jsou a za normální ceny. Jsem teď z toho celýho dost zklamanej 

TAK TADY JE KATALOG:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Celkově (nejen MUS) se mi zdá sortiment IXO dost zúžený.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Celkově (nejen MUS) se mi zdá sortiment IXO dost zúžený.