Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já se divím,že kritizujete všichni ten wartburg.Mě přijde dobrej.Nebo jsem měl štěstí na zpracování?mám ho v perfektním stavu.Nebo se vám nelíbí celkově model?
nemáte zájem (nefunkční link odstraněn adminem)
nemáte zájem (nefunkční link odstraněn adminem)
Existovala vůbec 1000Mb jako VB? no já bych neřekl že je dobře proveden. Lak stojí za pendrek, to je prostě hnus, navíc jsou nechutně zalitý spáry dveří a podobně..pro mě jednoznačně nejhorší..za ten asi těch 700 dám
To aukro neni moje to na mě jenom kouklo tak jsem to sem dal. a co ten wartburg?
Já se neptám, že si myslim, že je tvoje, ale fakt nevim že by ve skutečnosti byla
-
Škoda 1000 MB existovala ako VB, fotka je v knihe Historie dopravní policie na strane 102.
ZAZ - se do ČR ne dovážel vůbec , a do stupný byl jen v NDR a Na Východěmiroussm píše:No tak mě všude říkaj že je o to enormní zájem, trafiky dostávaj málo čísel (mnohdy jen jedno) spousta ...
Polonez - byl , ale jen v Oblastech Hranic S Polskem
GAZ M 20 Poběda - byl , ze Jména V Padesátých Letech ,ale nebyl tu dva krát ú spěšný
-
Zaz bol dostupný aj v Maďarsku , dal sa celkom bežne strtnúť na cestách u nás v pohraničí.
-
ZAZ sa dovážal do NDR,Bulharska,Maďarska a Rumunska, Mladší ZAZ-965A sa dovážal do Belgicka pod označením Yalta 850.
Polonez sa nedovážal do ČSSR, po roku 1990 sa dovážal Polonez vo verziach, pikap, valník.
GAZ M-20 sa dovážala, ale viac bola známa jej licenčná Warszawa, používala sa v taxislužbe.
Pre zberateľov kultoviek odporúčam knihu Auta východního bloku, sú tam pekne rozpísané typy aút vyrábané od roku 1945 do 1990.
Polonez sa nedovážal do ČSSR, po roku 1990 sa dovážal Polonez vo verziach, pikap, valník.
GAZ M-20 sa dovážala, ale viac bola známa jej licenčná Warszawa, používala sa v taxislužbe.
Pre zberateľov kultoviek odporúčam knihu Auta východního bloku, sú tam pekne rozpísané typy aút vyrábané od roku 1945 do 1990.
Dneska došla zasilka ale bez nivy
Tu Knižku mam - BOMBA !shimmansky píše:ZAZ sa dovážal do NDR,Bulharska,Maďarska a Rumunska, Mladší ZAZ-965A sa dovážal do ...