Spark
Re: Spark
Argentu si na cestách moc nepamätám. Neviem či sa oficiálne k nám dovážala. Asi naživo som ju nevidel
Skôr trocha podobnú, ľudovejšiu Regatu. No oba spomínané vozy nejako vymizli.
Skôr trocha podobnú, ľudovejšiu Regatu. No oba spomínané vozy nejako vymizli.
- Přílohy
-
- IMG_5253.jpeg (20.87 KiB) Zobrazeno 130 x
-
- IMG_5252.jpeg (24.47 KiB) Zobrazeno 130 x
Argenta se k nám nikdy oficiálně nedovážela, což ani Regata. Ta se mi taky líbila, ale už to nebyla klasická koncepce 
Jinak Argenta byla v podstatě velký facelift Fiatu 132, ale měla větší převisy a o dost hodnotnější interiér. Do dneška mám doma velký katalog. Nechal jsem si ho poslat z Itálie. Všeobecně se soudí, že z hlediska zodpovědnosti jsou Italové lemplové, ale přišel na základě požadavku za pár dni a dokonce s průvodním dopisem

Jinak Argenta byla v podstatě velký facelift Fiatu 132, ale měla větší převisy a o dost hodnotnější interiér. Do dneška mám doma velký katalog. Nechal jsem si ho poslat z Itálie. Všeobecně se soudí, že z hlediska zodpovědnosti jsou Italové lemplové, ale přišel na základě požadavku za pár dni a dokonce s průvodním dopisem

Dnes konečne dorazilo očakávané Schuco - Aston Martin DB5.
Spark ešte pod sebou urobil zo “skoro podobnej” rady AM typy DB4 a DB6. Verzie convertible aj kupé. Teraz pod Schucom urobilo túto peknú DB5.
A konečne prešlo aj na tie nízke podstavce !!!
Spark ešte pod sebou urobil zo “skoro podobnej” rady AM typy DB4 a DB6. Verzie convertible aj kupé. Teraz pod Schucom urobilo túto peknú DB5.
A konečne prešlo aj na tie nízke podstavce !!!
Ten je opravdu krásný a balení nemá chybu. Kombinace lakování a vínového interiéru je fakt luxusní! Mě samozřejmě mrzí, že to není kov. Schuco jsem měl vždycky pevně spojené s tímto materiálem. Pak bych vůbec neváhal. Vím, doba se mění, ale jiný už asi nebudu.
Jinak musím modýlek pochválit, že se statečně odvážil ven z krabičky
Jinak musím modýlek pochválit, že se statečně odvážil ven z krabičky

Díki, je fakt pekný. DB5 urobil aj Matrix, ale tie krabičky!!!
A vybaliť či nevybaliť model z krabičky, to bola ťažká dilema
Ale už je späť.
Mám aj kovové Schuco, teda už dávnejšie, niečo z rady Porsche 907 až 910. No keď Spark sa dal tiež do nich, tak som si dokúpil reziny. To bola doba, keď od oboch sa dali zohnať modely za 30-40 evri.
A vybaliť či nevybaliť model z krabičky, to bola ťažká dilema

Mám aj kovové Schuco, teda už dávnejšie, niečo z rady Porsche 907 až 910. No keď Spark sa dal tiež do nich, tak som si dokúpil reziny. To bola doba, keď od oboch sa dali zohnať modely za 30-40 evri.