IXO Museum
Re: IXO Museum
Zeptal jsem se v MacModelu a přišla mi odpověď od majitele pana Tameleho:
Ixo má nějaký problém, novinky na léto nejsou zatím vyrobeny, co bude ,kdy to bude bohužel nelze nyní říci.
Ixo má nějaký problém, novinky na léto nejsou zatím vyrobeny, co bude ,kdy to bude bohužel nelze nyní říci.
Hmmm, děkuji za info a tak tedy počkám bez výletu. Člověk na něco čeká vlastně celý život a postupně jsem zjistil, že i to čekání je hezké. ale nesmí to trvat moc dlouho. Mám rád novinky postupně, ale na druhé straně když budou najednou, zase ušetřím na poštovném 

No, tak IXO zas aktualizovalo stránky, a modely nikde. Nyní žádný model MUS.
IXO opět aktualizovalo stránky a nové Museum tam žádné není. Letní ani podzimní novinky pořád nejsou, blíží se Vánoce a tak začínám mít vážné obavy, jestli pod stromečkem vůbec něco najdumarklukes píše:Zeptal jsem se v MacModelu a přišla mi odpověď od majitele pana Tameleho:

Do teď mus054 Delage a mus055 Berliet nemámmarklukes píše:Zeptal jsem se v MacModelu a přišla mi odpověď od majitele pana Tameleho:

No já to sleduju skoro denně a podle mě už víc než půl roku žádné novinky IXO v žádném českém eshopu nebyly (FOX, MAC, SM).
Neplačte, určite budú, ixo (Sonic) existuje naďalej, veď aj teraz začal s francúzmi novú aktivitu - značku ODEON...; niečo som počul, že distribúciu ixo (v Európe ?) prevzal Norev, možno to súvisí s tým...
Skôr by ma zaujímalo, čo sa deje so Starline - neviete niekto ???

Bohužel byly, na MAC jsem stačil stáhnout Hotschkiss Anjou 1951, ale bohužel jsem prošvihl Berliet a Delagemarklukes píše:No já to sleduju skoro denně a podle mě už víc než půl roku žádné novinky IXO v žádném českém eshopu nebyly (FOX, MAC, SM).

To je divný, to mi na tom MAC fakt muselo uniknout (a je divný, že už mají vyprodáno, většinou tam modely nějaký čas vydrží). Ale třeba u FOXe to nemaj ani v archívu. Prostě dodávky za posledního půl roku jsou nějaké divné.
Asi byly novinky pouze po jednom, což je dost málo. Jinak Hotchkiss je moc krásný a tesim se, az ho "najdu" pod stromeckem