IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

Zeptal jsem se v MacModelu a přišla mi odpověď od majitele pana Tameleho:
Ixo má nějaký problém, novinky na léto nejsou zatím vyrobeny, co bude ,kdy to bude bohužel nelze nyní říci.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, děkuji za info a tak tedy počkám bez výletu. Člověk na něco čeká vlastně celý život a postupně jsem zjistil, že i to čekání je hezké. ale nesmí to trvat moc dlouho. Mám rád novinky postupně, ale na druhé straně když budou najednou, zase ušetřím na poštovném :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, tak IXO zas aktualizovalo stránky, a modely nikde. Nyní žádný model MUS.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:Zeptal jsem se v MacModelu a přišla mi odpověď od majitele pana Tameleho:
Ixo má nějaký problém, novinky na léto nejsou zatím vyrobeny, co bude ,kdy to bude bohužel nelze nyní říci.
IXO opět aktualizovalo stránky a nové Museum tam žádné není. Letní ani podzimní novinky pořád nejsou, blíží se Vánoce a tak začínám mít vážné obavy, jestli pod stromečkem vůbec něco najdu ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:Zeptal jsem se v MacModelu a přišla mi odpověď od majitele pana Tameleho:
Do teď mus054 Delage a mus055 Berliet nemám :( Novinky zřejmě byly, ale asi jsem se málo připomínal, protože mám novou fajn práci mimo Plzeń a nemám moc čas koukat do počítače ;) Těšil jsem se, ale zbytečně...

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No já to sleduju skoro denně a podle mě už víc než půl roku žádné novinky IXO v žádném českém eshopu nebyly (FOX, MAC, SM).

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Neplačte, určite budú, ixo (Sonic) existuje naďalej, veď aj teraz začal s francúzmi novú aktivitu - značku ODEON...; niečo som počul, že distribúciu ixo (v Európe ?) prevzal Norev, možno to súvisí s tým... 8-) Skôr by ma zaujímalo, čo sa deje so Starline - neviete niekto ???

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:No já to sleduju skoro denně a podle mě už víc než půl roku žádné novinky IXO v žádném českém eshopu nebyly (FOX, MAC, SM).
Bohužel byly, na MAC jsem stačil stáhnout Hotschkiss Anjou 1951, ale bohužel jsem prošvihl Berliet a Delage ;) Když se tam podíváš na historii skladu, tak je tam uvidíš jako prodané.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

To je divný, to mi na tom MAC fakt muselo uniknout (a je divný, že už mají vyprodáno, většinou tam modely nějaký čas vydrží). Ale třeba u FOXe to nemaj ani v archívu. Prostě dodávky za posledního půl roku jsou nějaké divné.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Asi byly novinky pouze po jednom, což je dost málo. Jinak Hotchkiss je moc krásný a tesim se, az ho "najdu" pod stromeckem :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“