Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Ahoj foto je sice moc hezké, ale ten model znázornuje zřejmě vozidlo po GO s použitím korby z Tatry 148. Pokud mne paměť neklame 138 měla jinou korbu
Tatra 138 S3 má mít skutečně jinou korbu a náhradní kola mají být za kabinou. Stačí do Googlu zadat Tatra138 a fotek je spousta. Tak si asi soudruzi chtěli zlevnit výrobu.
Takže zase voda na mlýn RO Models.. Ty modely jsou asi to nej co tu máme..
Koukal jsem na poslední fotky co mi posílal Tomáš, a už mají i všechny nápravy krásně do V..
Už se moc těšim, prej mám S1 na cestě.. konečně..
Koukal jsem na poslední fotky co mi posílal Tomáš, a už mají i všechny nápravy krásně do V..
Už se moc těšim, prej mám S1 na cestě.. konečně..
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám T138 S1 taky na cestě. Asi je to opravdu voda na mlýn pro RO Models. RO má dobré jméno a je lepší než konkurence. Když dva dělají totéž, nemusí být výsledek stejný. Premium Classixxs mohl udělat modely lépe a těžit z toho že mají lepší cenu. Nestalo se, a já budu muset šetřit na model od RO. Už jsem smířený s tím že se mi bude sbírka rozrůstat pomaleji, "ale o samé špeky".
ano, asi tak.. já čekám jestli se bude vyrábět T813 S1 a 815 UDS..
Použiju fotky Martina Klose, doufám že mu to nebude vadit.. s náhledem na ty zadní poloosy, to je prostě nádhera, detail korby se správně uchyceným "mailerem" a
pohledem zepředu..všimněte si těch detailů, např. zrcátek.. Nádhera.
Mimochodem, ta s tou černou maskou bude asi ta má..
omlouvám se za velikost..neumím ty klikačky..
Použiju fotky Martina Klose, doufám že mu to nebude vadit.. s náhledem na ty zadní poloosy, to je prostě nádhera, detail korby se správně uchyceným "mailerem" a
pohledem zepředu..všimněte si těch detailů, např. zrcátek.. Nádhera.
Mimochodem, ta s tou černou maskou bude asi ta má..
omlouvám se za velikost..neumím ty klikačky..
-
V případě zájmu o jakýkoliv model ze současné nabídky je třeba si pospíšit. Výrobce bude ze současné nabídky nabízet nadále pouze tyto modely:
T-147
T-815 S1
T-815 S3
T-138 S1
T-148 S1 - nově možnost verze Arktik s kapotou v matné černé
T-813 8x8 valník
Š-706 tahač
T-147
T-815 S1
T-815 S3
T-138 S1
T-148 S1 - nově možnost verze Arktik s kapotou v matné černé
T-813 8x8 valník
Š-706 tahač
meviete kto je výrobca? Je to robené asi pre Louwman Museum, takže sa to von asi nedostane
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak tu Tatru bude asi dělat MATRIX http://www.matrixscalemodels.com/ je ale otázka jestli to bude skutečně jen pro museum Lowman anebo jestli to bude volně v prodeji, ale jak tak koukám dělají malé série (resinových modelů) vždy tak cca 400ks.
Paganini máš pravdu, je to od Matrix Scale Models
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek