WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
Krásný kousek - a jestli můžeš prozradit, tak kolik je ta cena, které jsi neodolal (případně kde se ke sběratelům chovají takhle ekonomicky? 

Někam jsem dával odkaz,protože nejsem soukromník.Myslím,že na forum na ewrc.cz.Cena byla 390 Kč a kupoval jsem ho u MK Koša tuhle sobotu.Jestli byl poslední nebo jestli ještě nějaké měli ale nevím,protože v neděli večer už z nabídky zmizel.
Doplnění sbírky továrních "šádinek" - Škoda Fabia WRC - #12 C.McRae - N.Grist - Wales Rally GB 2005 (Corgi)
(nefunkční link odstraněn adminem)
A tady pohromadě s dalšími továrními auty sezony 2005:
A tady pohromadě s dalšími továrními auty sezony 2005:
Pánove prosím kteři výrobci dělají Ford 200 RS a Lancii Delta S4. A dají se někde sehnat ty levné rallyove Altaie.
Dají ,třeba tady: http://www.rallymodels43.cz/
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem konečně dodělal 130RS od Scala43. Není to buhvíjak kvalitně postavené,ale pro mojí potřebu to stačí. Na fotu spolu s Fábií S2000 v retro designu z Valašky 2011
Hezký to máš Libore! 

Libore velká paráda
. Kolik už těch škodověnek máš celkem? 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky chlapi,pochvala vždy potěší.Dane asi 56ks a to nemám ještě asi 4ks S2000(továrních+Valda)a tu Fabii WRC Hirvonen vše od Abrexu.Ale ne všechny jsou továrny,některé "soukromníky" jsem vzal,protože byli za dobrou cenu
Hodně jich,ale čeká na ty menší upravy(špígle,stěrače...)Kokpity kvuli času asi ted řešit nebudu,budu rád když některé "vytuním" aspon z venku