předělávky modelů 1:43
-
Re: předělávky modelů 1:43
Už se nesmírně těšíme na fotky finální podoby této úžasné přestavby!
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Jen si myslim, ze by stacily na celou vyrobu modelu tri prispevky a ne pro kazdou operaci jeden...a to nejen tady, jenze jinde to neproslo..
fotky dodám, jen to chce svůj čas. Pozítří půjde 100 L do druhé vrstvy laku, 14. 7. ji čeká bezbarvý lak a začátkem srpna kompletace. Celou tu stavbu bych zjednodušeně přirovnal k jablku, taky musí dobře dozrát... Mimochodem, do světlemodré šla i kultovka 105 S, a byl jsem příjemně překvapen, jak dobře se lak chytl. Poslední dny mám trošku napilno, ale čtvrtek mám volný, takže pozítří se můžete těšit na nové fotky.sberatel21 píše:Už se nesmírně těšíme na fotky finální podoby této úžasné přestavby!
nové fotografie v mém albu na: http://www.rajce.net/a12885486
-
Ja by som to odfarbil a striekol znova
No on tento někým vychvalovaný projekt vypadá na pěknou boudu . Franta zde píše každý den jak něco dělá, dává termíny, ale na jeho fotogalerii jsou fotografie s různými datumy už od roku 2003 - zajímavé, že se týkají stejných prací. Jednou se objeví, za dva dny už tam fotka není ( Ocravia už s nastříkanou bílou střechou) a myslím, že z toho má docela srandu, jak někteří s napětím sledují co z toho všeho bude a chválí a chválí... 

sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Na jednom foru na něho hažou pořát špínu. Až mi ho bylo líto. Každý nemůže mít talent, ale to neznamená, že se modelařiě nemůže věnovat.
Na druhou stranu, je tady posledni dobou nejaktivnější.
A tu Oktávku s tou bilou střechou už tam představil
Na druhou stranu, je tady posledni dobou nejaktivnější.

Já ví, žádný učený z nebe nespadl. Každý jsme si prošli vlastní modelářskou cestou. Někdo úspěšněji, jiný méně a taky jsme byli rádi za každou dobře míněnou radu a pomoc. Já jen nemám rád lidi, kteří dělají z ostatních blbce a toto je pravděpodobně jeden z mnoha případů.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
pánové, za ty datumy se omlouvám, mám starší digitál, a po nějaké době nečinnosti tam naskočí datum z roku 2003... Pochopitelně fotky jsou aktuální. Nejdál je zatím projekt 100 L, kde jsem dneska nanesl druhou vrstvu barvy, chytla se poměrně slušně. Fotky dodám. GLS šla znova do ředidla, při druhé vrstvě laku se tam objevily dost hrubé chyby. No, jsou i horší věci, holt začnu s GLS od začátku....
nové fotky, a mimochodem, gls a červená 110 L, které mám v albu, již v aktuální podobě neexistují. Právě červená 110 L posloužila jako základ pro stavbu světle modré 100 L, a s těma daty jsem to snad již vysvětlil. Zcela logicky, např. kultovka 105 S byla vydána někdy v roce 2015 (jestli se nemýlím), tak nemůže existovat fotka téhož modelu, která byla pořízena o dvanáct let dříve. Fotky, na kterých jsou špatné datumy, opravím na aktuální stav.