Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
jau

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od jau »

Fotiek je tu dost. Je to ta nemecka verzia. Prislo mi to na 4-ty tyzden od objednania.
Balenie ma trocha prekvapilo. Obycajna krabica, bez akehokolvek zabezpecenia. Ani len paskou nebola prelepena, aby sa nedala tak lahko otvorit. Takto to moze hocikto otvorit, vybrat model a nikto na to nepride.
Model je .... no ... kvalitou znesie porovnanie s horsimi kultovkami. Nekvalitne nafarbeny, vo farbe su necistoty, krivo nalepene niektore diely, nemam nafarbene jedno zadne svetlo, plastove odliatky nie su vobec zacistene, niektore plastove diely su popraskane (jedno koleso) ... des. Ale co by som chcel za taku uvadzaciu cenu. :roll: Model sa hodi akurat tak na prerabku alebo ho dam na hranie detom. Asi som mal len smolu a usiel sa mi nepodarok. Lebo Ifa W50, ktoru mam z tejto serie, je kvalitou uplne niekde inde.
Uz aby skoncila exkluzivita Atlasu a zacal tieto modely trocha kvalitnejsie robit aj IST Models.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Tak uvidíme.Je asi pravda,že model za 100 Kč,nemůže vypadat úplně top,když třeba Praga V3S od Abrexu stojí 1100Kč.Nicméně mi bude zajímat srovnání obou modelů.

rocs

Příspěvek od rocs »

Už netrpezlivo čakám na Tatru za 3,90€, aby som ju porovnal s tou, čo mám z FR e-bay (tá je OK), ale tá je v inej cenovej relácii....

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Zdravím.
Akurát mi poštár doručil 148-ku po 24. dňoch od objednávky.
Ako píše jau, škatuľa nebola vôbec zalepená a bola podozrivo ľahká. Model v nej našťastie bol, spolu s magnetkou (je to len fotka plastického znaku). Trochu ma sklamalo že som sa stále nedozvedel aký model bude nabudúce. V liste so šekom len písali že o 4 týždne príde ďalší model o ktorom sú presvedčení že ma osloví. Mám teda dilemu či sa mám nechať prekvapiť alebo zaplatiť za Tatru a odoberanie zrušiť.
Inak so spracovaním modelu som spokojný. Všetky detaily až na pridané ŠPZ-ky sa zhodujú s tým čo majú na nete. Na šoférových dverách je malá ryha v laku, inak pohoda.
Keď niekto zistí, čo má byť v druhom čísle, dajte prosím vedieť.

jau

Příspěvek od jau »

Mam dojem, ze toto je trocha ina akcia ako s autobusom. Autobus som si mohol nechat zadarmo, ak by som odoberal celu seriu. Ale pri Tatre nic take nie je pisane. Tu treba zaplatit, ci uz chces dalsie modely alebo nie. A zrusit odoberanie bude treba listom, mailom alebo cez ich stranku.

FKS

Příspěvek od FKS »

To jsou teda volové, že nenapíšou, co bude dál! To by mě teda nenapadlo, že tohle vymyslí... Fakt nevím, jestli to rovnou neodhlásím, a to jsem většinu modelů chtěl, ale blbce ze sebe nechci nechat dělat! Tohle není žádný jednání, nezkusíme je bombardovat e-maily, že když nenapíšou co bude, tak to odhlásíme? Já to tak udělám.

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Je to asi jejich strategie, asi maj strach,že když tam bude model,co by se nám třeba nlíbil,tak ho nebudeme chtít ale tohle jednání mi taky přijde dost divný. Ale já si tu sérii objednám,naopak u kultovek přemýšlím o odhlášení.

lada

Příspěvek od lada »

Teď jsem koukal na atlas a mám na cestě 148 Tatru tak jsem zvědav v jakým stavu dorazí. Zaráží mě ale cena, která je 129,- místo udávaných 99,- při objednání. Auto mám mimochodem objednáno v říjnu 2010. Až model dorazí dám sem podrobnosti.

Speed

Příspěvek od Speed »

Buďme radi že za 20 eur môžeme mať modely nákladných áut, o ktorých sa nám pred pár rokmi iba snívalo, navyše za výhodnú cenu.
Ja to odhlasovať nebudem, aj keď niektoré som už zohnal za vyššie ceny už vopred.
Kolekcia autobusov nie je pre nás až taká zaujímavá, i preto sa nedivím že mnohí vyplatili RTO a končili s tým. No keď všetci odhlásime aj sériu, ktorá naozaj oslovuje nás východoeurospkych zberatelov, bude mi z toho trošku smutno. Atlas si potom určite rozmyslí, či sa mu oplatí obohacovať naše trhy modelmi. A v konečnom dôsledku budeme opäť všetko kupovať z ebay.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

No,píšete sem zajímavé věci,tak že jsem zvědavý,co a za kolik přijde mě.Objednával jsem 3.1.2012.
lada:jak víš,že model už je na cestě k tobě a že je jiná cena?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“