Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Zdravím kolegové , tak to nějak neklaplo , holt co se dá dělat . Ale ještě než byl vyhlášen Startovač , jsem si objednal KAROSI a Škoda Trolejbus u AM models z Rousínova . A musím konstatovat že majitel odvedl skvělou práci a nechal si opravdu záležet. Sice resíňáky ale kvalita srovnatelná s FOXem ale za míň jak poloviční cenu . Umně moc velká spokojenost . Fotky dám až se to naučím , pořád mi to nějak nejde.
A to jsou take 1:43? Fotky nahraj prosim treba sem jpeg.cz, rad bych se podival.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano jsou 1/43.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mám od AM models trolejbus Škoda a Tatru 6x6. Fotky lze najít na http://jan75.netstranky.cz/
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mám od AM models trolejbus Škoda a Tatru 6x6. Fotky lze najít na http://jan75.netstranky.cz/
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, pěkné přehledné stránky
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, ale úplně spokojený nejsem. Nějaké modely mi tam ještě chybí a není čas to dodělat. A dost mně vadí kvalita fotek - nic moc -. Asi zkusím koupit fotostan je to možná řešení kvality a i cenově ještě přijatelné.
Dokážete někdo porovnat reálně kvalitu a provedení Karos od AM-Modely a pana Plodíka? ono ty fotky jsou hezké, ale nějak si to nedokážu v hlavě srovnat. Cena je totiž o hodně nižší. A modely příjdou složené a nebo jako stavebnice?
-
- Kontaktovat uživatele:
Am i Plodík dodavají modely složené. Pro mně je těžké porovnat kvalitu. Mám od obou ale pokaždé jiný typ autobusu. Ideální by bylo srovnat totožný typ autobusu od obou. To je pro mně nereálné, nekoupím si dvakrát to samé jen abych srovnával jejich práci.
Co koukám na stránky a fotky AM, tak se mi zdá, že mají dost křivé detaily, například černé linky kolem oken. Pak se mi taky nezdají nápravy, vypadají moc utopeně. Taky nevidím zpětná zrcátka. Ale zase cena je o polovinu nižší.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohužel Pavel Rajm jiź není mezi námi. Dle informace podlehl oné zákeřné chorobě v srpnu 2016. Čest jeho památce.hurvajs píše:Nevíte někdo jak to vypadá s Pavlem?? I kdyż jsem ho neznal osobně, často si na něho a jeho krásnou sbírku autobusů a trolejbusů vzpomenu.
Libore to je špatná zpráva. Na tohoto člověka se nedá zapomenout. Byl to modelář s velkým srdcem.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz