Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Podle mě by se po 110R v obchodech jen zaprášilo. Já nejsem fanda současných Škodovek spíš naopak, ale tyle staré kousky miluju.
Na škodovky tu máme přece abrex..
třeba se za 26let dočkáme i toho erka..
Já bych bral minimálně ještě Tatraplán a Tatru 87, pak by se mě děsně líbilo, kdyby taky někdo dělal nákladní auta a autobusy...taková ŠD11 či tatra 148 nebo pořádná Avia..to by byla bomba

Já bych bral minimálně ještě Tatraplán a Tatru 87, pak by se mě děsně líbilo, kdyby taky někdo dělal nákladní auta a autobusy...taková ŠD11 či tatra 148 nebo pořádná Avia..to by byla bomba
ŠD11 by měl být koncem roku na Foxtoysu.Ptal jsem se v prodejně pana prodavače.Nechápu,že už dávno není.Místo československých autobusů dělají americký dálkový autobusy z 60.let....o to má zájem daleko méně lidí,než o naši klasiku.Snad ke konci roku,i když ta cena je taky něco...ale já si ji pořídím,mám už RO a 2 erťáky 

No jenže ta cena autobusů je hrozná a kvalita prý neni nic moc...mě se třeba osobně líbí Tatra od Kadenu, za 1500,- ve srovnání právě s těmahle busama bych za ně 3 tisíce nebo kolik nedal..
Tatru od Kadenu mám taky a je naprosto super.celá kovová,precizní zpracování detailů a hlavně přiijatelná cena.Ty erťáci na ty peníze jsou drahý a detaily jsou dost na hraně,třeba zpětná zrcátka chybí uplně.Pak také disky kol,interiér a přechod barev na kapotě.Škoda,že je výroba modelů tak drahá,já bych ocenil,kdyby Kaden začal vyrábět starší T-815,Liazky,trambus a právě starý autobusy.Taky staré traktory Zetor by nebyly špatný 

No podľa mňa by sme všetci chceli mať v zbierke hádam všetky československé povojnové autá. Napr. hasičský Liaz, Tatra 138 miešačka, Š1203 valník, Forman, T623 Narex atd.
Momentálne rozmýšlam nad V3S, ale tá cena ma trošku odrádza...
Momentálne rozmýšlam nad V3S, ale tá cena ma trošku odrádza...
Právě za Tatru jsem dal zatím asi nejvíc, ale za takovou cenu chci kvalitu..dobře taky to má nedostatek jako odpadávající zadní nárazník ale to je maličkost kterou vyřeší kapka lepidla..jinak je ale super a mám z ní ohormnou radost, ty nápravy jsou bomba..V3S jsem sehnal levnějš než za ty 1100 ale počítal jsem že tolik za ní dám a nelituju toho..pravda, spokojím se s jednou a nebudu si kupovat každé provedení ale líbí se mě..sice vypadá dost plasticky což taky skoro je ale je pěkná, jen škoda že nemá udělaný nápravy jak ta tatra
... Nevim jak je na tom Kaden, divim se že modely ještě vůbec vyrábí ale s tou tatrou se trefili do černýho, i když každý si jí asi nekoupí..ale přesně jak říkáte, myslim že kdyby začli dělat i starší modely tater, liazek tak by to byla bomba..to na našem trhu chybí

to se ti ty v3s kupujou v Jilemnici v trafice za 899.Ja jsem za ni taky dával 1100.Zajimavá trafika
Já sem se ptal jakto že to maj tak levný a prý maj dobrýho dodavatele
Spíš než na dodavatele bych to viděl na slušného prodejce, minulý týden jsem koupil Fabku S2000 na Aukru za 380,- a prý ji Abrex dává prodejcům za 370,- a záleží jen kolik si kdo přirazí. 

Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/