Novinky

LeonCupraR

Re: Novinky 2009

Příspěvek od LeonCupraR »

To skadiaľ máš? Vieš niečo bližšie k tomu? Mne sa totiž zdá, že to nie je žiadna reedícia, ale je to presne tá séria z 80 tych rokov, ktorá už istý čas beží.
Ale ak máš niečo bližšie k tomu, tak napíš nejaké info.

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

LeonCupraR píše:To skadiaľ máš? Vieš niečo bližšie k tomu? Mne sa totiž zdá, že to nie je žiadna reedícia, ale je to presne tá séria z 80 tych rokov, ktorá už istý čas beží.
Ale ak máš niečo bližšie k tomu, tak napíš nejaké info.

Je to možné, mne upoutalo to, že je tam napsáno "Nueva edicion". Ale možná, že je "nová" už několik let. :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Nově máme v nabídce v našem butiku SUBARU limitované edice Prodrive modelů SUBARU Impreza WRC.
Modely jsou v krabičkách na podložce imitující karbon. Každý model je označen štítkem s pořadovým číslem
modelu a celkovým počtem kusů vydaných v edici.
1/ model vozu SUBARU Impreza WRC 2008 s nímž se Petter Solberg a Phil Mills umístili na 2. místě Rally Acropolis v roce 2008. Celkový počet kusů v edici je 1000.
2/ sada modelů obsahuje modely vozů SUBARU Impreza WRC 2008. Vůz s nímž se Petter Solberg a Phil Mills umístili na 4. místě Rally New Zealand v roce 2008 a vůz s nímž se Chris Atkinson a Stephane Prevot umístili na 3. Místě Rally Finland v roce 2008. Celkový počet kusů v edici je 500.
3/ sada modelů obsahuje modely vítězných vozů SUBARU Impreza. Vůz s nímž Colin McRae and Derek Ringer vyhráli Rally Network Q RAC v roce 1995, vůz s nímž Richard Burns and Robert Reid vyhráli Rally New Zealand v roce 2001 a vůz s nímž Petter Solberg and Phil Mills vyhráli Rally Wales GB v roce 2003. Celkový počet kusů v edici je 800.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Luxusní balení...
Vždy se mi líbila tahle balení ale pak kam s nimi...
Sbírka modelů Citroën

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Fricoolinek píše:
Je to možné, mne upoutalo to, že je tam napsáno "Nueva edicion". Ale možná, že je "nová" už několik let. :D
Myslím, že se jedná se skutečně o sérii, která už nějaký čas běží. Na eBay jsem si těchto modelů všimnul už někdy kolem ledna, když jsem kompletoval sbírku "Coches De Época" od téhož výrobce.

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

BaRT-kam s nimi to řeším taky,ale nekup je :roll:

(nefunkční link odstraněn adminem)

golfová hůl a tyčka do jamky dosud nevybaleny

(nefunkční link odstraněn adminem)
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dalibore ty vlastníš nějaký butik Subaru???To by jsi mi mohl sehnat nějaké starší verze od AA WRC 1/18 v noční verzi Obrázek ...jinak pořád na tvých stránkách nevidím všechny tvé rallymodely(např. Audi)nebo su slepý?? :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše:Dalibore ty vlastníš nějaký butik Subaru???
jj-Dalibor,to je pan velkopodnikatel :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

spíš ti seženě 1:1 Subaru :-)
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To hurvajs : Já už jsem to určitě zmiňoval na bývalém fóru, dělám v autosalonu Subaru, takže pokud něco budeš chtít (čepky, trička, sluneční brýle, hrníčky s Imprezou atd..) není problém. Ale jak píše BaRT, spíše Ti seženu 1:1 než nějaké staré osmnáctiny WRC, z těch v našem butiku nemáme bohužel nic. Kdysi jsem prodal zákazníkovi asi poslední existující AA Imprezu 22B a dodnes mě to mrzí. Akorát ty 1/43 jsou teď novinky, už jsem jednu na ukázku zákazníkům objednal do firmy, zatím jsem to nesundával z podstavce, ale je to podle mě IXO udělané pro Prodrive. Je to úplně stejné provedení, jako ta sada dvou Aston Martinů, co ji mají teď slevněnou na Modelissimu. Akorát na Modelissimu se ty Astony dají koupit za 20eu a ti šmejdi chcou za ty prodrive Imprezy neskutečné peníze. Např tu sadu tří vítězných Imprez nakupujeme za 1530,- bez DPH a oficiální prodejní cenu máme 2.142,-. Dávají nám na importu na to úžasnou marži 15% :lol:
Jo ještě ta rally Audina - to musíš na mém webu do sekce Audi, tam jsou fotky. Lancia Fulvia je zase už přímo pod Lancia,Fiat,Alfa. Tu sekci WRC mám v plánu v budoucnu asi taky roztrhnout a přiřadit to k jednotlivým značkám.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“