Fakt je, že oni jsou šíleně drazí. Pod kultovku za 199,-- (179,-- v předplatném) přidělají podstavec a model je na světě za světovou cenu (bez mála 500,--). V tomto případě z toho přímo bolí oči...........kult píše:nemáte zájem? (nefunkční link odstraněn adminem)
Legendární automobily
Re: Legendární automobily
Tak prve cislo sa dnes objavilo v trafikach, takze uz ho mam doma. Crown Victoria je za tie 2 eura celkom pekna.
Tak uz je doma aj druhe cislo. Boli v nom pribalene dva modely: Jaguar SS100 a Ford Capri. Kupoval som ho hlavne kvoli Fordiku. Aj ked ten Jaguar ma velmi milo prekvapil. Oba modely hodnotim pozitivne, su celkom vydarene. A co ma prekvapilo najviac oba modely boli bez zavad takze som nemusel nic opravovat.
-
Na Slovensku v predaji, tretie číslo Legendárne automobily Škoda Superb.
Ja uz mam aj Superb, neni zly. Len budem musiet zase napravit predny naraznik ktory je tam nejak divne osadeny.
jj, kvalita odpovídá ceně.. zklamaly mě ale i informace, které se člověk doví po přečtení příbalového časopisu..
No tak ten pribaleny casopis, ak sa to da nazvat casopisom, ten je fakt na velmi nizkej urovni.
je fakt, že jsem to s tím časopisem trochu přehnal
Chcem sa opytat ako je to s dalsimi cislami, pretoze u nas bolo naposledy c.6 a odvtedy nic. V kazdom novinovom stanku mi tvrdia ze im prestali chodit nove cisla. Je takyto problem aj v inych mestach v SR? Pritom je zaujimave ze na stranke magnet pressu maju aj dalsie cisla. Nejak tomu nerozumiem ze s cim je problem.
Ak máš problém s kupovaním v stánku, tak si ich môžeš objednať na http://www.press.sk/suveniry-modely/n,a,30,60/ . Dá sa predplatiť od ľubovoľného čísla, alebo objednať len konkrétne kusy.