Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak jsem dnes upravil objednávku na tu letákovou tatru, vyplnil a poslal na atlas: sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch a došlo mi i potvrzení o přijetí. Pokud máte zájem, objednávku v souboru .doc jsem uložil na (nefunkční link odstraněn adminem).
Tak a teď jenom doufat a modlit se, ať se stane zázrak !!!!!
Nechceš sem hodit naskenovanej leták s tím RTO??docela by mě to zajímalo.DíkyTomasR píše:Tak jen pro info, mě se dostal do ruky leták s objednáním autobusu Škoda 706 RTO.
Tak to by zajímalo i mě.
Omlouvám se, dřív jsem se k tomu nedostal:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
díky moc.no podle mě je to Jelcz.ty světla se mi moc nezdaj a je to 1:72,to bude asi obrázek pro polský kultovky.ale na mřížce od chladiče je nápis Karosa,maj v tom guláš
Tak je to asi jasný, na obrázku je JELCZ (vystouplý světla, RTO je má zapuštěný), čili asi opavdu půjde o stejný model jako slibují v polských Kultovkách v 1:72. Je otázka, jestli to v ČR půjde jen přes Atlas nebo to taky šoupnou do Kultovek. Je klidně možný, že to bude v obojím. Nebo taky nikde - na tom letáku zase není fotka modelu ale kresba...Barťák píše:díky moc.no podle mě je to Jelcz.ty světla se mi moc nezdaj a je to 1:72,to bude asi obrázek pro polský kultovky.ale na mřížce od chladiče je nápis Karosa,maj v tom guláš
Doplňující dotaz - nebylo na kupónu zase napsáno, že to platí jen pokud se sejde 5000 objednávek nebo že to platí do 20.6.2011? A kde byl leták, v Blesku?
Naposledy upravil(a) FKS dne 06 říj 2010, 22:56, celkem upraveno 1 x.
Je otázka, jak se budou tvářit na naskenovanej neoriginální kupón (ať už poštou nebo mailem), když kolem toho dělaji takový tahanice a nechtěji to objednávat na internetu... Asi to taky zkusím.majko01 píše:Tak jsem dnes upravil objednávku na tu letákovou tatru, vyplnil a poslal na atlas: ....
Teď jsem se díval na Citroen DS20 od Atlasu, na spodku to má normální nápis Norev. Ostatní Citroeny teď nemám u sebe, ale taky se podívám, myslím ale, že tam byla taky normálně napsána značka výrobce (UH). Nebál bych se toho, že to jsou nějaký pirátský kopie, to by se Norev a ostatní výrobci asi bránili, když se to prodává v Evropě ve velkým.H+H píše: OK, to jsem četl, Atlas je vydavatelství, původ je rozpoznatelný, ale kdo modely opravdu vyrábí Měl jsem stejný model, na Solidu bylo logo a nápis, od Atlasu nic. Je normální Jsou ty Citroëny originál
Ja som odpísal na túto adresu, ktorú dal majko01. A odpoveď, ktorá prišla ma nepotešila. " Sme firma zo švajčiarska a tento model nie je možne si objednať ani z Čiech ani zo Slovenska." Tak ako sa mám k nemu dostať. A prečo ho prezentovali v časopisoch keď sa to potom nedá. Chcel by som si objednať tu Tatru 148.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak to je odpověd pro chocholouška (nefunkční link odstraněn adminem) A z kama by chtěli ,abych si to objednal když dali leták do (nefunkční link odstraněn adminem)