Spark
Re: Spark
Neo urobilo:
ISO Grifo 7-Litri (IR8)
ISO Grifo MK2 Targa
ISO Grifo 7-Litri (IR8)
Ja mám trocha iné farby, u Carmodelu nie sú, tak som použil dostupné foto v Carmodeli.
ISO Grifo 7-Litri (IR8)
ISO Grifo MK2 Targa
ISO Grifo 7-Litri (IR8)
Ja mám trocha iné farby, u Carmodelu nie sú, tak som použil dostupné foto v Carmodeli.
A konečne Spark, ten ich urobil viacero, no uvádzam len tie, ktoré sú v zbierke
Bizzarrini 5300 GT Spider
Bizzarrini 5300 Spider SI
Bizzarrini 5300 Spider GT prototyp
Bizzarrini P538 Duca DAosta coupe
Bizzarrini Manta 1972
Bizzarrini Manta - súčasnosť
ISO Griffo A3C, Le Mans 1964
Bizzarrini 5300 GT Spider
Bizzarrini 5300 Spider SI
Bizzarrini 5300 Spider GT prototyp
Bizzarrini P538 Duca DAosta coupe
Bizzarrini Manta 1972
Bizzarrini Manta - súčasnosť
ISO Griffo A3C, Le Mans 1964
Ja mám všetko 1:43 v krabičkách. Či vystavené alebo v depozite. Sú to dosť malé veci, aby som na nich utieral prach.
Spark kedysi dával viac civilov, teraz sa im zasa viac oplatí jeden model s veľa nálepkami = veľa modelov.
Ale začal robiť zaujímavé civily pre Schuco a bolo by tam niečo pekné do zbierky. Len Schuco má vyššie podstavce, moc sa mi nepáčia.
Spark kedysi dával viac civilov, teraz sa im zasa viac oplatí jeden model s veľa nálepkami = veľa modelov.
Ale začal robiť zaujímavé civily pre Schuco a bolo by tam niečo pekné do zbierky. Len Schuco má vyššie podstavce, moc sa mi nepáčia.
Tá 507 je v dobrej farbe. Dávnejšie som videl na zraze v SK červenú 507. Doteraz si ju pamätám, aj fotku by som niekde našiel, to ešte fičal kinofilm.
A štýl 327 je pekný, tie sa, teda neviem presne či 327, ale podobné štýly objavujú na zrazoch už častejšie.
Ypsilonka je 1:43? Kedysi som mal nejaké 2-3 ypsilonky a mal som pocit, že robia modely do krabičky. Možno sa to už zmenio, no nesledujem to.
A štýl 327 je pekný, tie sa, teda neviem presne či 327, ale podobné štýly objavujú na zrazoch už častejšie.
Ypsilonka je 1:43? Kedysi som mal nejaké 2-3 ypsilonky a mal som pocit, že robia modely do krabičky. Možno sa to už zmenio, no nesledujem to.