Pure China a ostatné exoty 1/43
Re: Pure China a ostatné exoty 1/43
Keďže som na nete natrafil na kompletný obrázkový prehľad kioskových Grandes Autos Memorables Mexico 1/43 Planeta DeAgostini Mexico - s potešením Vám ho poskytujem ... A je tam kopa exotov zo západnej pologule.
Takže, žiadna reakcia; budiž. Keďže sme u Suzuki, pokračujeme málo známymi kovovými dealerskými modelmi v mierke 1/43 vyrobenými pre túto automobilku. Ale pozor, v Suzuki showroomoch sa vyskytujú i ako lacnejšie plastové propagačné "modely" s čiernymi plastovými oknami - nepomýľte sa ! Predstavíme si teraz model malého SUV Suzuki Ignis 2. gen. z r. 2016 (prefacelift) , ktoré je dosť populárne aj u nás ... Vyrába sa v Japonsku a v Indii (Maruti Suzuki). Teda tiež taký malý exot ... Kovová dealerská miniatúra tohto autíčka je na ebay dostupná, ale je pomerne veľmi drahá ... nad 60 EUR.
- Přílohy
-
- Suzuki Ignis 1.jpg (174.02 KiB) Zobrazeno 466 x
-
- Suzuki Ignis 3.jpg (111.2 KiB) Zobrazeno 466 x
-
- Suzuki Ignis 4.jpg (88.42 KiB) Zobrazeno 466 x
-
- Suzuki Ignis 2.jpg (130.76 KiB) Zobrazeno 466 x
Z tej mexickej časopisovej ponuky by som si pár kúskov vedel predstaviť aj u seba doma .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
... ja tiež, hlavne niektoré tie "amerikánske" kúsky
SUV Suzuki Vitara (tiež zvané Escudo) 4. gen. facelift 2018 - krásne, u nás tiež obľúbené auto. Vyrábané v Číne a v Maďarsku. Dealerský kovový model tohto automobilu v mierke 1/43 pre Suzuki existuje, ale je vzácny a pomerne drahý. Tiež pozor na lacný plastový model s čiernymi plastovými oknami. U nás exot medzi modelmi v mierke 1/43.
- Přílohy
-
- Suzuki Vitara 4.gen. 1.jpg (137.38 KiB) Zobrazeno 430 x
-
- Suzuki Vitara 4.gen. 3.jpg (96.48 KiB) Zobrazeno 430 x
-
- Suzuki Vitara 4.gen. 2.jpg (112.28 KiB) Zobrazeno 430 x
-
- Suzuki Vitara 4.gen. 4.jpg (125.76 KiB) Zobrazeno 430 x
Díky za přehled Grandes Autos Memorables Mexico. Některé kusy se dají koupit na ebay za celkem příznivé ceny. Já si koupil žlutou R12 za 25 éček vč. pošty a ještě se mi líbí R5. Pokud se někdo dostanete k seznamu kolekcí v Argentině, Brazílii nebo Kolumbii sem s tím. Tam se v nich najde spousta exotů. Díky
Tu je prehľad mnohých kolekcií - https://coleccionescheveres.blogspot.com/, len sa tý treba preklikať.
Tú Vitaru by som bral, len nikde nie je .
Tú Vitaru by som bral, len nikde nie je .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Áno, je to perfektný blogspot. Kedysi bol dobrý aj gamas43, potom zrazu zmizol a potom sa znova objavil ... v podobe akejsi obrázkovej databázy a textových údajov o konkrétnej automobilovej značke ... len akoby sa v posledných rokoch stránka na škodu veci neaktualizovala ...
Ajhľa link:
https://tinycarsgamas43.wordpress.com/
Ťukni na vybranú značku, zdanlivo sa nič nedeje, len potom musíš hodne rolovať smerom nadol ... a budeš prekvapený ...
Ajhľa link:
https://tinycarsgamas43.wordpress.com/
Ťukni na vybranú značku, zdanlivo sa nič nedeje, len potom musíš hodne rolovať smerom nadol ... a budeš prekvapený ...
Odkaz fakt funguje
Subkompakt Suzuki Swift 3. gen. (2017) je obľúbený malý automobil aj u nás. Kovová dealerská miniatúra tohto automobilu v bežnom variante i variante Sport - v mierke 1/43 existuje... Žiaľ, na ebay i v e-shopoch pomerne vzácny a veľmi drahý... Oprava týkajúca sa obrázkov: v ich názve má byť 3. gen.
- Přílohy
-
- Suzuki Swift Sports 2.gen 3.jpg (124.93 KiB) Zobrazeno 341 x
-
- Suzuki Swift Sports 2.gen 2.jpg (104.65 KiB) Zobrazeno 341 x
-
- Suzuki Swift Sports 2.gen 1.jpg (130.59 KiB) Zobrazeno 341 x
-
- Suzuki Swift 2.gen 2.jpg (135.43 KiB) Zobrazeno 341 x
-
- Suzuki Swift 2.gen 1.jpg (112.8 KiB) Zobrazeno 341 x
-