Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
Včerajšia návšteva múzea Tatry v Kopřivnici:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Paní vravela, že to už je posledný kus a vybrala mi ju z vitríny. Síce je to 1/50 a bude chcieť trochu "vyleštiť" a možno pôjde časom aj do klasickej oranžovej, ale návšteva sa oplatila
Paní vravela, že to už je posledný kus a vybrala mi ju z vitríny. Síce je to 1/50 a bude chcieť trochu "vyleštiť" a možno pôjde časom aj do klasickej oranžovej, ale návšteva sa oplatila
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Buď rád je to fakt raritka, rozhodně bych zvážil nějákou dobrou povrchovou úpravu...
Sbírka modelů Citroën
Jj, to, že to je rarita, to viem a stála "len" 864kč .
Najskôr som si ju ani nevšimol, bola poriadne zastrčená. Vpredu bola vystavená jedna ako nepredajný kus nastriekaná na modro a v druhej vitríne bola táto moja skoro dokonale schovaná, no našiel som ju
Najskôr som si ju ani nevšimol, bola poriadne zastrčená. Vpredu bola vystavená jedna ako nepredajný kus nastriekaná na modro a v druhej vitríne bola táto moja skoro dokonale schovaná, no našiel som ju
Ta TATRA je opravdu hezká. Je škoda že byla poslední. Nevíš jestli ještě nějaké budou?? Docela by mně to zajímalo a určitě nejsem sám.Zná někdo výrobce tohoto modelu? Díky Láďa
Je otázka, či bola naozaj posledná, alebo paní len kecala , no brala ju z vitríny, tak možno mala pravdu. Kto ju vyrobil to netuším (možno sama Tatra ako reklamný predmet, ale to len strieľam). Každopádne sa dá občas vidieť na Aukre v sekcii starožitností, no je tam len tak 1-2x do roka. Už dávno som uvažoval, že ju na tom aukre kúpim, no vždy z toho nejak zišlo, ale keď som ju v múzeu videl, tak som už neuvažoval .
Z MCW díky Svatovi
Díky Sváťovi dlouho obletovaný model
Renault Megane II Ph I CC-Tour de France 2004-Veselá kráva -můj třetí doprovodný cabrio z Tour
Renault Megane II Ph I CC-Tour de France 2004-Veselá kráva -můj třetí doprovodný cabrio z Tour
Naposledy upravil(a) HOPPA dne 25 pro 2010, 12:46, celkem upraveno 1 x.
Něco pro oko
Něco pro oko
-
... a oko se kochá
dneska jsem si dovezl Karosu ŠL 11 z FX,nádhera!!!