Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
pro Lada: Dal sis práci s těmi obrázky. také moje původní barva byla sv. modrá 4086. Jinak moje 105ka vypadá zepředu jako ta GLS 1983 Skandinávská verze z tvých fotek.
Máš pravdu, veď od konca roka 1981 dostali aj 105 GL, aj 120 GLS už nové zadné svetlá z novinky Garde, to mi nejak ušlo.lada píše:Ty zadní čela se lišily jenom tím, že 105GL/120GLS/GARDE měly světla jakoby utopený (zároveň s plechem) a když ...
Každopádne aj u Rapida ostali u tohto výlisku, zatial čo M-kové sedany už naozaj mali iný plech.
-
Ahoj všem.
Z Ukrajiny od VECTOR MODELS dorazila další várka trolejů. (ještě by mělo přijít pět objednaných kousků)
LIAZ mtrz 6232 2011 Rusko
LIAZ mtrz 5279 2007 Rusko
MERCEDES BENZ O 305 GTD 1975
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mějte se fajn Pavel
Z Ukrajiny od VECTOR MODELS dorazila další várka trolejů. (ještě by mělo přijít pět objednaných kousků)
LIAZ mtrz 6232 2011 Rusko
LIAZ mtrz 5279 2007 Rusko
MERCEDES BENZ O 305 GTD 1975
Mějte se fajn Pavel
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Pavle pěkné. Ty jsi se zase nějak rozjel, což je samozřejmě dobře
-
Dorazily další tři troleje, z celkové objednávky tedy zbývají už jen dva na dodání. No takovéto žně nastaly pouze tento rok, bylo z čeho vybírat. Teď už to půjde pomaličku, budou pouze novinky kterých je velmi málo.
MAZ 103T 2005
KTG-1 1985
KTG-2 1987
Krásné vánoce všem !!!
Pavel Rajm
MAZ 103T 2005
KTG-1 1985
KTG-2 1987
Krásné vánoce všem !!!
Pavel Rajm
-
Všechny moc zdravím.
Než přijde v březnu další várka objednaných trolejbusů, splnil jsem si jedno dlouhodobé a velké přání.
Model tramvaje TATRA T3 1/43. Je doma a moc se mi líbí. Je jí pěkný kus, na délku i se spřáhly má 35.centimetrů !
Celá fotogalerie a další na (nefunkční link odstraněn adminem)
Mějte se krásně.
Pavel.
Než přijde v březnu další várka objednaných trolejbusů, splnil jsem si jedno dlouhodobé a velké přání.
Model tramvaje TATRA T3 1/43. Je doma a moc se mi líbí. Je jí pěkný kus, na délku i se spřáhly má 35.centimetrů !
Celá fotogalerie a další na (nefunkční link odstraněn adminem)
Mějte se krásně.
Pavel.
To je moc pěkný kus! Gratuluji! Ovšem taky za pěkné peníze, což?
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
-
"To je moc pěkný kus! Gratuluji! Ovšem taky za pěkné peníze, což?"
Děkuji za pochvalu Jiří a moc zdravím do Brna!
Pěkné peníze.... Tak jasně že těch 570,-USD za model je pořádný nářez, ale už jsem to tu někdy psal. Pokud se rozhodneš tohle téma v měřítku 1/43 sbírat, musíš si to pořádně rozmyslet a počítat se vším, jen ne s tím, že to bude jednoduché jak na dostupnost modelů, tak hlavně na jejich ceny. Tohle je zkrátka velmi okrajové téma tohoto měřítka a dělá do toho jen pár cvoků mezi které ráčím patřit. Podřídil jsem tomu všechno ve svém životě, dělám věci které většina lidí nedělá a naopak nedělám co většina dělá. Ale učinil jsem tak dobrovolně a rád. Rovná se to téměř životu poustevníka, ale žije se mi s tím docela hezky. Ty modely mi to všechno vrací. No to je celé na delší vyprávění a s tím tu nebudu nudit.
S pozdravem Pavel.
Děkuji za pochvalu Jiří a moc zdravím do Brna!
Pěkné peníze.... Tak jasně že těch 570,-USD za model je pořádný nářez, ale už jsem to tu někdy psal. Pokud se rozhodneš tohle téma v měřítku 1/43 sbírat, musíš si to pořádně rozmyslet a počítat se vším, jen ne s tím, že to bude jednoduché jak na dostupnost modelů, tak hlavně na jejich ceny. Tohle je zkrátka velmi okrajové téma tohoto měřítka a dělá do toho jen pár cvoků mezi které ráčím patřit. Podřídil jsem tomu všechno ve svém životě, dělám věci které většina lidí nedělá a naopak nedělám co většina dělá. Ale učinil jsem tak dobrovolně a rád. Rovná se to téměř životu poustevníka, ale žije se mi s tím docela hezky. Ty modely mi to všechno vrací. No to je celé na delší vyprávění a s tím tu nebudu nudit.
S pozdravem Pavel.
Nenudíš...krásná sbírka!
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
Inzerát:
-
Karosa B 741