Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zdravím kolegové ,tak ve čtvrtek došlo již 21 Porsche avizované1/6 , turbo cabriolet z 2009 v šedivé metalíze a hned naskočilo další avízo . Zatím dobrý .
Zdravím kolegové, tak začátkem minulého týdne došlo již 22.Porsche Turbo z roku2000 v tmavomodré metalíze a hned naskočilo další avízo ale s číslem 24 ,tak se uvidí ,zatím dobry.
Zdravím kolegové , tak na skok v Česku. Ve čtvrtek již 23model, došlo Porsche 911S z roku 67 v bíle barvě a hned další avízo ,zatím dobrý.
-
Taky mě to začalo už konečně normálně chodit. Zajímalo by mě kolik lidí Porsche odebírá, myslím, že to není žádné terno.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdravím kolegové, tak zas na skok doma , začátkem týdne další model Porsche 911 Turbo v černé z roku 1990 a naskočil již 25 model, zatím dobry.
Zdravím kolegové ,opět v Česku, tak v úterý došlo další Porsche Targa4 z 2014v červené barvě ,hezké a naskočilo další avízo na již 26 model .Zatím dobry.
Zdravím kolegové , tak minulý týden došel již 26model Porsche Targa 1996 v tmavé zelené metalíze a opět naskočil další model . Zatím dobry.
Kdo odebíráte kolekci aut PORSCHE, taky vám to po přihlášení do účtu na jejich stránkách píše, že kolekce ukončena?
Mě po cca 25 modelech.
Mě po cca 25 modelech.
-
Já jedu v Porsche stále dál.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdravím kolegové , ve čtvrtek přišlo poslední Porsche s pořadovým číslem 30 ,ale číslo 28 vůbec nenaskočilo !!! Volal jsem do Atlasu kde mě sdělily že je kolekce ukončena . Takže místo 30Kusů jen 29 ,ptal jsem se proč už se nezobrazují na jejich stránce ostatní kolekce ,bylo mi sděleno že o ostatních kolekcích budou informovat jen na telefonní požádaní .Asi tam mají velký B....l , jinak si to neumím vysvětlit!!! ,nové kolekce údajně možná budou na konci jara .Tak toť vše ,s pozdravem DODO56.