předělávky modelů 1:43
Re: předělávky modelů 1:43
Dakujem za rady. Idem objednat ten surfacer.
Este mam jednu otazocku na zatmavenie skiel pouzivam sprej TS-71 Smoke od Tamiye. Tiez mam problem ze farba tece nevytvara jednoliaty povrch. Proste po zaschnuti to nevyzera moc dobre. Nenajde sa niekto kto pouziva tuto farbu a poradi mi? Dik
lepší než stříkat je u této barvy nanášení štětečkem. Stříkat se musí alespoň ze vzdálenosti 20-30cm a jen v tenoučkých vrstvách opakovaně.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Dik vyskusam to.
Pokud by měl někdo zájem, mám k dispozici v omezeném množství kovové fotolepty na modely 1/43
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Jen tak na ukázku nějaké moje předělávky Tatry 148 : http://sidonius58.rajce.idnes.cz/Moje_Tatry_148
Jinak sem fotky nedostanu bohužel.
Jinak sem fotky nedostanu bohužel.
Sidon: Tatry vypadají dobře, jen fotky mohly být kvalitnější . Sám taky předělávám T 148. Něco málo už mám dokončeno, zbytek ve výstavbě.
Je to foceno starou webkamerou.
... a jaké materiály použiváš na nástavby. Plánuješ ještě něco?
Má jěště v plánu tahač návěsů s návěsem, požární plošinu a když seženu další Tatru, tak něco vojenského (asi valník s plachtou).Mám rozpracovaný jeřáb AB 063, ale to rameno je neskutečný problém. Materiály používám co dům dá, nejvíce plastové kryty videokazet, různé plasty, dráty a vše je slepeno vteřinovým lepidlem. Protože nemám dost podvozků, tak nástavby jsou snadno vyměnitelné.