Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak pánové Benzina diorama doma. Koupil jsem to v PV ba Benzince, výběr ze dvou barev Felicií- bílá a béžová. Opravdu předělané z Cararamy- jsou tam prázdné dírky na důchodce na lavičce a pokladní jak se tady již psalo. A cena? Byl jsem nejblíž:)-490Kč.
Tak jsem také sehnal Felicii ale měli jenom bílou. V jiné beznince jsem zase viděl benzinu i s 1000MB béžové barvy a také Felicii.Paní byla moc překvapená jak o takové akci vím
Cena jak píše VeňaPV je 490Kč....

Tak ty předělávky pod jménem Sidonius jsou moje a dělal jsem je proto, že Abrex na nás sběratele škodovek vyloženě kašle. To bylo slibů, že zmapují výrobu vozů Škoda a co z toho je: V3S Jawy, Bugyra a pochybná benzinka. Jsem zvědavý, kdy se dočkáme např. Škody 100, Š 1102 Tudor, Š 1201 Sedan nehledě na nějak opomíjenou Škodu 1202 STW. Je mi skoro 53 let tak snad se toho dožiju. Jinak mimo ty vyobrazené modely (omlouvám se za kvalitu - jen webka) jsem ještě udělal Škodu Forman, Rapid 130 a prototyp Škody 1000 MB Combi,
Ještě jsem zapomněl na předělanou Škodu Octavii Combi 1964.
Klobúk dole Zdenku , máš môj obdiv.
To Zdenek:Máš ty přestavěný modely moc pěkný, tedy alespoň z toho co vidím na těch malých obrázcích.Nemůžeš je vyfotit lépe, větší?I ty co píšeš že tam nejsou?
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Tak to bohužel nepůjde, protože nemám digi foťák a stejně bych neuměl foto předat do počítače, tak jak se už rok snažím poslat fotky na xforum - ovšem marně. Proto je to jen webkou. Jsem prostě stará generace a tato nová technika je pro mne jaksi cizí
Škoda, že to diorama s benzinou neprodávají bez modelů, mě se nechce spolu s ním kupovat další felicii (už mám dvě) nebo 1000 MB. Ale z pohledu Abrexu to je logický, že chce spolu s tím prodat i model, který už není novinkou a vydělat víc.
Jinak co se týče nových modelů, tak to v dohledné době asi opravdu vypadá bledě, kromě nových modelů škodovek, které Abrex dělá pro Škodu asi v dohledné době nic nebude, hotovou Š 110 L dali k ledu (prý byly nějaké problémy s výrobou) a nic nového asi nebude.
Jinak co se týče nových modelů, tak to v dohledné době asi opravdu vypadá bledě, kromě nových modelů škodovek, které Abrex dělá pro Škodu asi v dohledné době nic nebude, hotovou Š 110 L dali k ledu (prý byly nějaké problémy s výrobou) a nic nového asi nebude.
Naposledy upravil(a) FKS dne 31 říj 2010, 21:27, celkem upraveno 1 x.
Ono co se týče nových modelů, tak bych řekl tak na 99% letos vůbec nic.