Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

sberatel21

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od sberatel21 »

Já někde četl, že si jich nechal u pobočky DA vyrobit tisícovku pro vlastní potřebu.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Včera jsem v pražském Globusu viděl toho Peugeota, co vyšel později, ale nebral jsem ho. Nebyl tam ale ten polský Fiat 4x4, ten jste viděli, vyšel?

ja1

Příspěvek od ja1 »

Peugeot 504 vyšel zcela mimo obvyklé pondělky už předminulý týden. Já ho koupil v sobotu a v trafikách byl vidět ještě včera...Je pěkný, jen to chce "ochromovat" zpětné zrcátko a stěrače. Černé v kombinaci s chromovanými nárazníky to působí ,jako "pěst na oko" a ve skutečnosti chromované jak stěrače, tak i zrcátko byly . Vypadá pak mnohem lépe. Fiat 125p 4x4 nevyšel....Myslím ,že to nemá cenu komentovat...

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Takže klasika... Jsem zvědavý, jestli vyjde v pondělí LADA 2105, na tu se v béžové barvě těším.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

krásné video jak rozdělat model na papírovém podkladu bez poškození:

https://www.youtube.com/watch?v=ztytiXF ... hD95K4mi8I
Sbírka modelů Citroën

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak dnes jsem koupil v Hypernově (pardon Albertu) Fiat 125p 4x4.Vyšel tedy opět mimo avizované pondělky téměř o 14 později....Taky jsem zvědavý ,jestli v pondělí bude Žigulík (pardon Lada )2105.Tipoval bych ,že nebude...Jinak "Polák" 4x4 je hezký a hlavně zajímavý. Je ale s podivem, že vzniknul jako model, protože bylo vyrobeno jen několik funkčních vzorků (tedy ani ne prototypů) a dodnes se podle průvodního časopisu zachoval jediný kus, který je v technickém muzeu ve Varšavě.

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Dneska jsem navštívil pár trafik a Lada nikde. Co u Vás? Nemáte někdo info, kdy bude?

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Tak na stránkách jsou nové modely a aktualizované termíny vydání, snad se to už nějak srovná.

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Včera jsem koupil Ladu 2105, v pražském Globusu jich byl dostatek. Model je ale trošku zmatený, je použita karoserie a interiér z Lady 2107 a je osazen maskou a zadními světly z Lady 2105, ty mají navíc jinou grafiku než originál. I přes tyto nedostatky je ale model pěkný.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak Moskvič 412 je doma. Je jich v trafikách ,kde časopisy berou dost. Nedostatkové jsou tedy, jak se dalo čekat, modely českých aut, které kupují někteří i pro další prodej s cílem vydělat...Model Moskviče je pěkný, jen ta barva, tedy odstín nic moc... Koupil jsem dva ,druhý je určený pro přestavbu na soutěžní verzi z maratonu Londýn - Mexiko

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“