Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Další číslo bude VW Brouk, jak psal kolega níže. Je otázka, jak dlouho kolekce ještě vydrží. Bude záležet na tom, kolik lidí má předplaceno, pokud bude počet předplatitelů klesat, tak to asi ukončí. Když zveřejňovali modely dlouho dopředu a byla tam i česká auta, tak měli předplatitelé motiv pokračovat, když teď zveřejňují až na poslední chvíli, tak asi řada lidí odhlásí, protože neví, co bude. V trafikách se modely už moc neprodávají, je problém atraktivní modely sehnat, viz diskuze o Garde. Berou to spíše už jen v trafikách v obchodních centrech, u Garde trafikanti tvrdili, že jim přišlo třeba jen jedno místo obvyklých více kusů (nebo to schovali...). Byl jsem rád, že jsem jedno poslední v jedné trafice dostal. Možná jich do trafik poslali málo, aby donutili lidi k předplatnému.
-
Já myslím, že přišel stejný počet jako obvykle. Můj trafikant schoval všech pět, které dostal. A chodí mu tolik vždy. Oni však mívají možnost doobjednat. Například zelené erko se asi po dvou měsících opět v trafice objevilo. Garde je pěkné a určitě překvapivé. Navís spoustu lidí zklamal dlouho očekávaný Rapid od abrexu. Já osobně o kolekci stojím jen za předpokladu, že tam budou ČS auta a auta, která u nád opravdu jezdila a byla rozšířena. Nemyslím si, že žiji v bazaru a odbytišti nepotřebného. Pokud se vydavatelství nechce do modelů investovat je žádoucí ať svou činnost ukončí. Ostatně mít tady 10 let stejnou kolekci je už trochu hodně. DA přitom vydává i jiné kolekce, které by i tady mohly mít prodejní úspěch. Doufám, že se nám v tom novodobém Agrofertově bude dařit o poznání lépe než provozním zaměstnancům v samotném Agrofertu a ostatních firmách našeho Velešéfa, které vlastnil.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Politiku bych navrhoval řešit někde jinde
Rapid od Abrexu tiež nieje zlý, ale musel som ho dosť poupravovať, aby sa mi páčil a zapadal medzi ostatné škodovky. Ano ja viem za tú cenu a ešte ho treba upravovať je smutné. Ináč Garde som tiež trošku upravil. Namontoval som kolesá z kultovej 120tky aj zadné svetlá. A hned je to lepšie.
Včera avizovaný Brouk asi nevyšel, všude jen Syrena, jak je to u Vás?
V Havířově jenom syrena,Brouk nikde
Ne ne včera Mladá Boleslav dnes Bílovec nikde nic.
A De Agostini mlčí....
Nebyl jsem teď v trafice, tak nevím, jaká je aktuální situace, ale zkusil jsem napsat do DeA a zatím bez odezvy...
Ostrava má. Už mi vezou brouka domů.