modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Tak jsem si dneska koupil Bondovu Toyotu 2000GT. Skutečná předloha se mi moc líbí, tak jsem si šel do trafiky model prohlédnout a byl jsem překvapen celkem pěkným zpracováním. Tak jsem ji vzal. Doma po vybalení bylo druhé překvapení - model je od Universal Hobbies. Je celá serie od UH? Nebo je to složené od různých výrobců?
Ahoj, bondovky do cca No.100 v zahraničí - to sú určite modely UH, ale potom niektoré (ameriky) akoby boli aj od ixa - ale nie som si istý ...
Predaj série automobily J.Bonda by sa podľa poslednej informácie z magnetpresu mal na Slovensku zahájiť 22.5.
-
Už predávajú v MagnetePresse Bonda. Prvý je Lotus Esprit pod vodou. Spracovanie modelu celkom slušné. Asi sa na to chvíľu namotám a budem kupovať, uvidím podľa kvality.
Chlapi a děvčata, jedu do Chorvacka. Vycházi tam nějaká časopisová serie?
Co já vím, v Chorvatsku vycházejí také kultovky :
(nefunkční link odstraněn adminem)
Vrátil jsem se z Hr před 3 dny... na stáncích jsou Chorvatské legandární auta ... č.5 Fiat 132 docela vyprodáno, č.6 Lada Niva modrá...pár kousků a č.7 VW Golf I žlutý...to je aktuální model...
Jak se tak dívam, tak DeAgostini v Itálii prodáva autobusy 1/72. Nejsou to naše Atlasovky.
Zdravím,
V Rakúsku majú v trafikách aj na pumpách kolekciu modelov Opel od Eaglemossu. Teraz by tam malo byť číslo so slušne spracovaným Oplom Kadett E, ktoré aj u nás jazdili.
Nemáte tadiaľ niekto cestu? Ja mám v pláne ísť do Rakúska až o mesiac.
edit: Ospravedlňujem sa, sekol som sa o tri čísla. Teraz bola Vecra B a oddnes Opel Kapitan 1955-58.
celá kolekcia aj s dátumami je tu:
V Rakúsku majú v trafikách aj na pumpách kolekciu modelov Opel od Eaglemossu. Teraz by tam malo byť číslo so slušne spracovaným Oplom Kadett E, ktoré aj u nás jazdili.
Nemáte tadiaľ niekto cestu? Ja mám v pláne ísť do Rakúska až o mesiac.
edit: Ospravedlňujem sa, sekol som sa o tri čísla. Teraz bola Vecra B a oddnes Opel Kapitan 1955-58.
celá kolekcia aj s dátumami je tu:
Tu mas oficialnu stranku serie Opel : (nefunkční link odstraněn adminem)
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143