WRC,Rally 1/43
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC,Rally 1/43
Díky hoši.EasyDavid čí to je předělávka ti bohužel neřeknu,sám nevím.Kupoval jsem ji na svet-aut. Jen na krabičce byla nějaká etiketa a na ní RUK 9214.Tak by to možná mohlo být od toho pana Rukavičky??? 

A čo hovoríte na modely wrc od Autoart a Trofeu. Zatiaľ som nemal možnosť ich vidieť naživo, keďže nakupujem v e-shopoch. Mám niekoľko modelov od HPI - super, Minichamps - ok, IXO - zatiaľ ma sklamalo (Subaru McRae/Ringer z 1995 od Trofeu je v porovnaní s Ixom už podľa foto prepracovanejšie).
Modely od AutoArtu hodnotím kladne. Vzhľadom k HPI sú v niečom lepšie (napríklad podvozok) a v inom trochu slabšie. S IXOm sa to porovnávať nedá - to je až na výnimky dosť slabé (v porovnaní s HPI, Minichamps, AutoArt). U AutoArtu ale tiež záleží na roku výroby modelu - napríklad Corolla zo Safari Rally má v prednom ráme namiesto mriežky len plexisklo s nálepkou štruktúry mriežky.
Trofeu nemám, takže porovnávať nemôžem.
Trofeu nemám, takže porovnávať nemôžem.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ďakujem, že si sa podelil so skúsenosťami. Pokračujem naďalej WRC-éčkami predovšetkým od HPI, ktoré ma oslovilo najviac. Vyskúšam Subaru od AA a možno Trofeu. Mám jedno Audi Q. od PMA a sám som zvedavý na porovnanie s niektorým od Trofeu. Ešte raz ď.
Od AutoArtu mám Subaru zatiaľ len z 2001 Portugal rally, takže keby si chcel, môžem ti ho nafotiť
.

Tak to by bolo super. Už som viaceré Subaru našiel aj v e-shopoch a jedno si objednal: WRC 2001 R.Burns.
Dopredu sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek
(tie baterky do blesku už budem musieť fakt nabiť
)
(nefunkční link odstraněn adminem)

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
na konci roku 2010 jsem ještě doplnil sbírku škodovek o Octavii Kit Car 1997 (předělávka Kaden)
a společné foto Octávek Kit Car
a společné foto Octávek Kit Car
Libore nádherná trio - zdravě závidím a doufám, že se mi letos podaří taky nějakou Octavii KT pořídit. 

Ďakujem za foto Subaru.
Presne toto som objednal. Už sa teším keď príde.