Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Honza11691 »

Šmidke píše:Díkes.. :lol: :lol: :lol:
Na str. 205 není vše. Trochu se mi to zadrhlo. Přestěhoval jsem se a všechny modely skončily prozatím v krabicích, mám těď věci které musím udělat nejdřív. Do SZ ti můžu poslat textově celkový přehled co u nás obsahuje kolekce.

Bobr8

Příspěvek od Bobr8 »

Moje úprava Romana od Atlasu... sice je to fikce, ale ta bedna si o to říkala. Pokud by měl někdo o obtisky zájem, pište... v podpisu je můj web.
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím ,moc pěkná úprava ta se povedla. Všech 35Ks,modelů je na str.222 ,soory.

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Tak na Editions Atlas již ani není možnost objednat Tatru 148, takže kolekce asi opravdu končí... :( :( :(

ja1

Příspěvek od ja1 »

Kolekce užitková vozidla v ČR skončila posledním modelem s číslem 35,což byla odtahovka Barkas. I mě po obdržení všech 35 modelů došel dopis informující o ukončení , který je uveden na str.222.V Německu vyšel navíc ještě jeden model. Pod stejným číslem (12),ale se samostatnými letáky vyšla užitková verze EMW 340 jako dodávka a sanita. U nás vyšla jen dodávka, resp., že by dostal někdo sanitu o tom nevím...

ja1

Příspěvek od ja1 »

Nedá mi to, abych si to nechal pro Sebe. O chování Atlasu už bylo nejen zde toho napsáno dost. Toto je má čerstvá zkušenost. Kolekci užitková auta mám kompletní, takže se dá ,říct, že jsem pro Atlas dlouholetý zákazník. Až do určité doby i spokojený. Spokojený by mohl být i Atlas, protože ani jednu zásilku jsem nevrátil a všechny složenky platím včas do třiceti dnů po obdržení modelu poštou, většinou do čtrnácti dnů. Začal jsem odebírat i další dvě kolekce - "Motocykly východní Evropy" a "Traktory". Takže si myslím, že bych měl patřit k perspektivním zákazníkům se kterými je Atlas spokojený, protože ode mě získali bezmála 35000,- Kč. Až do konce roku 2013 bylo vše v pořádku. Ale v roce 2014 mě začaly chodit upomínky na modely, které mi byly dodány v předchozím ,nebo stejném týdnu a dokonce i dvakrát na model, který mi přišel později než upomínka a jednou i na model, který mi nepřišel vůbec!!! Vše jsem musel řešit přes službu zákazníkům. Vrcholem je pak upomínka na zaplacení modelu a oznámení o vypovězení kolekce "Traktory" a přehled plateb v uvedené kolekci s dlužnou částkou. Z něj jsem se dozvěděl, že jsem jeden model vrátil. Jenže Já jsem žádnou zásilku nedostal, tak jsem ji těžko mohl poslat zpět a když už jsem ho tedy "vrátil", tak proč ho mám platit ?A už vůbec jsem kolekci nevypověděl !!! V tomto smyslu jsem napsal mail do zákaznického centra a žádal vysvětlení jejich postupu a přístupu k zákazníkům. Dnes mi přišla odpověď: " Vážený, děkujeme za Vaši zprávu. Váš účet byl zrušen z důvodu vrácení zásilky bez důvodu. Na Vaši žádost jsme účet obnovili. Nejbližší zásilka Vám bude odeslána v co nejkratším termínu. S pozdravem služba zákazníkům Marcela".Nic víc a ani náznak nějaké omluvy. Pominu - li stylizaci oznámení (...z důvodu vrácení zásilky bez důvodu.) ,tak je to opravdu síla. Kdyby tam bylo: "Vážený zákazniku nevíme proč nás otravujete a staráte se jak co děláme ,starejte se raději o Sebe , polibte nám laskavě pr...l a hlavně plaťte ! " ,tak to je úplně to samé. Co víc k tomu všemu dodat....Kam to vše spěje a kde se ztratila slušnost??....
Naposledy upravil(a) ja1 dne 16 bře 2015, 22:48, celkem upraveno 1 x.

pp1

Příspěvek od pp1 »

Tak totéž se stalo mě.A taky dneska.Jen s tim rozdílem že tam byla podepsána Ewa.A proč? Jenom jsem se ptal proč mi už dlouho nenaskočil žádný model (cca 6 týdnů).Jinak uplně stejný řeči o vrácení modelu zrušení a znovu obnovení sbírky.Přesně jako u tebe vše vymyšlené.Já si myslim že se jim zbláznil počítač.A nebo ONI :lol: :lol: :lol:

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Mám trochu podobné zkušenosti, ale veškeré problémy řeším telefonicky (volání mám zdarma) a asi je to lepší.
Mé zkušenosti - pokud se v zákaznické stránce objeví hláška - Colis renvoyé le + datum tak je to zastavené a vypovězené protože se jim to vrátilo.
Taky se mi to stává a většinou ja na vině:
1. - pošta která místo doručení zásilku vrací....
2. - zásilku občas vracím a je nutno připsat že chci pokračovat v odběru kolekce - přesto to někdo u nich nebere na zřetel a stopne to..
3. - občas mi doručí zásilku ale mám zkomolené příjmení - menší městečko tak to na poště vyhodnotí správně a doručí mě to, ale někdy holt asi ne...
A POZOR - před 14ti dny jsem takto reklamoval taky nedodanou zásilku (kolekce nezastavena) a paní chtěla poslat emailem na zákaznickou linku seznam modelů které jsem již obdržel (nákladní auta) - takže je možné, že jim něco lehlo - jsem jedinnej po kom to chtěli???

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Po měsíci a půl naskočila multicara 22.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Mě také teď po hodně dlouhé době po Rábě naskočil Multicar M22 s datumem 27.3..Předchozí Rába ale ještě nedorazila.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“