Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
No třeba já Tatraplán s předplatným nedostal - přišel mi omluvný dopis že pro velký zájem o Tatru mi ji dodají později.
Takže už je asi dodělali a dostanu ji i já
Při shánění tatraplánu vMB na mě jedna paní koukala, jako kdybych chtěl deset let staré noviny, ale měla i Wartburga, ve druhé jsem sehnal poslední kus, takže spokojenost.
-
Možná to je předzvěst vydání reedičního erka:)-
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Na stránkách Legendárních aut jsou nové modely, číslo 20 bude Škoda Favorit. I z té špatné fotky je patrné, že nejde o Abrex, ale o nový model od IXO, je to verze s novější maskou se znakem uprostřed, jiná jsou i zpětná zrcátka (resp. jejich držák), model má přední mlhovky. Dobrý počin, akorát škoda, že dělají pořád stejné modely jako Abrex a nic úplně nového (třeba pořádného Formana...).
Zdravím, bol by niekto ochotný pomôcť mi s obstaraním favorita z vašej kolekcie?
Tak jsem to přechválil
Opět mi nedošla ani Tatra600 ani nic jiného. Opět od minulé zásilky uběhlo 7týdnů a nic, stále čekám, na mailu nereagují. Jako poslední mám Barkas z 22.5. (přišel mi 22.6.) a to mi stále chybí Tatra600 z 20.3. To je firma jak prase toto... j
Vám ostatním co si necháváte zasílat to chodí normálně?
Opět mi nedošla ani Tatra600 ani nic jiného. Opět od minulé zásilky uběhlo 7týdnů a nic, stále čekám, na mailu nereagují. Jako poslední mám Barkas z 22.5. (přišel mi 22.6.) a to mi stále chybí Tatra600 z 20.3. To je firma jak prase toto... j
Vám ostatním co si necháváte zasílat to chodí normálně?
big.jedla píše:No třeba já Tatraplán s předplatným nedostal - přišel mi omluvný dopis že pro velký zájem o Tatru mi ji dodají později.
-
U mě vše v pořádku i když mají zpoždění o dvě čísla vůči stánkům.
Volha ale včera normálně byla na stáncích. Nedopatřením se mi sešly dvě, takže jedna asi půjde do světa..
-
Ano, Volhy jsou všude. Ale je to pěkně udělaný model, sám jsem si koupil kus navíc. Volhy mě zvláštním způsobem vždy pritahovaly.