Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
mirda

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od mirda »

Včera mi přišla IFA S 4000-1 DL 25 a musim říct,že tento model se opravdu povedl.Zařadil bych ho mezi ty lepší.Docela mě překvapila i rychlost obdržení tohoto modelu.Vždy to vycházelo kolem 4-5 týdnů,ale tenhle příšel za dva týdny od fakturace.Pokud kolekce končí 35 modelem,jak se zde psalo,tak si mysli,že je to škoda.Ale kdo ví,necháme se překvapit.

pp1

Příspěvek od pp1 »

Dotaz! Máte někdo nějaký model od firmy KNOPP?Jak vypadá fotky nejsou nic moc. Díky

Speed

Příspěvek od Speed »

pp1 píše:Dotaz! Máte někdo nějaký model od firmy KNOPP?Jak vypadá fotky nejsou nic moc. Díky
Ja síce žiadny nemám, ale dúfam že nevadí ak odpoviem.
Modely KNOPP si počas mojich občasných návštev Prahy v modelárskych obchodoch vždy pozriem a dojem z nich je vyslovene špatný. Teda aspoň za tie peniaze.
O presných rozmeroch sa vyjadriť neviem, ale spracovanie je veľmi jednoduché, potisky nepresné. Pri pohlade na tieto modely mám dojem, že ide o hračky.
Nechcem tým uraziť pána Knoppa, určite je to šikovný a usilovný modelár, ale na trhu sú k dostaniu aj krajšie modely.

rocs

Příspěvek od rocs »

pp1 píše:Dotaz! Máte někdo nějaký model od firmy KNOPP?Jak vypadá fotky nejsou nic moc. Díky
Mám jeden kus, foto som dal sem
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=47&t=2367
Je pravda, že za tú cenu by človek očakával detailnejšie vypracovaný model, no na druhej strane ide o modely, ktoré sa inde nedajú zohnať - aspoň zatiaľ

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Knopp http://club.caradisiac.com/balthazardez ... 55992.html
Ta jeho sodomka má kratší čumák než ve skurtečnosti.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Jak zde bylo prezentováno ,že končí kolekce užitkových vozidel.Dnes jsem od Atlasu dostal nabídku na Jeep Willys s přívěsem a edici obrněná vozidla v měřítku 1:43.Vypadá pěkně,ale vojenská obrněná vozidla mě bohužel nezajímají tak ,abych si kolekci objednal.Současně nabízejí i Tramvaj T3 a kolekcitramvajové legendy.Není ale uvedené měřítko.Logické by bylo vláčkové 1:87,ale kdož ví ?

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Áno, tramveje, narozdiel od autobusov (1/72) sú 1/87 (H0) - Tatru T3 mám doma a je z plastu a nie kovu.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Chtěl bych si objednat jak Jeep tak i tramvaj ,ale i když odebírám kolekci nákladní vozidla , tak mi zatim žádná nabídka nepřišla . Můžete mi prosím někdo poradit , jak si tyto kolekce objednat ?

ja1

Příspěvek od ja1 »

keramhora píše:Chtěl bych si objednat jak Jeep tak i tramvaj ,ale i když odebírám kolekci nákladní vozidla , tak mi zatim žádná nabídka nepřišla . Můžete mi prosím někdo poradit , jak si tyto kolekce objednat ?
Mě nabídka došla samostatně jako poděkování za věrnost s osobním kódem,takže je objednávkový kupón na jméno a adresu na kterou byla nabídka zaslaná.Je tam i sice internetová adresa pro objednání,ale ta je nedostupná a stejně by nejspíš požadovali pro objednávku osobní kód.Jedině zkusit dotaz na zákaznické lince...

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Už je vše v pořádku , leták už jsem měl i já ve schránce . :-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“