Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Problém s modelmi nieje u "súdruhov" z DeAgostini, ale u "zberateľov" - obchodníkov, priekupníkov, stačí sa pozrieť na Aukro (nefunkční link odstraněn adminem) a máš vysvetlenie. Rovnaký problém s kúpou modelov je v Poľsku a Maďarsku a bude aj na Slovensku, keď sa začnú modely aj tam predávať.
Myslím, že problém bude ještě někdě před trafikama(DeAg, distribuce..), jelikož GAZ k nám do Prostějova stále vůbec nedorazil, snad prý v sobotu. Jinak ale souhlasím, že pokud už konečně model do trafiky dorazí, tak ho můžou spekulanti během chvíle vyprodat.
-
Tak je to přeci nOstaldická kolekce.LeonCupraR píše:To je kôli tým neskôr narodeným, aby vedeli aké to bolo v tých časoch
Buržoazní Hannah Montana je k sehnání dobře.

No ale vážně. O hasičská auta Amercomu je taky velký zájem. V Amercomu si to uvědomili a jak píšou na svých stránkách, od čísla 8 zvýší náklad a čísla 1-7 vydají v reedici. A co na to DeAgostini?
Ono, když je něčeho opravdu dostatek, tak se spekulanti a překupníci nechytají.
Ono, když je něčeho opravdu dostatek, tak se spekulanti a překupníci nechytají.
Pokud si spomínám, tak Lada dyla o týden opožděna kvůli velkéhu zájmu, aby navýšili počet kusů. Co se týče Gazů tak jsem si chtěl koupit dva a jeden přestavět na invazní. Ale jak to vypadá tak invaze se týka Čech, na Moravu nedorazili.

A není o mnoho jednoduší si ty modely předplatit? Jednou za měsíc dostaneš dva kousky, zaplatíš a je to.
Presne tak, na Moravu nedorazili a tak skoro podľa trafikantky ani nedorazia. Všetky kúsky vraj ostali v čechách lebo ich bolo málo a sem prídu až niekedy po 6. až 7. čísle, lebo ich musia dovyrobiť.
smutné.
Predplatiť by si to bolo jednoduchšie, ale ja napríklad chcem iba niektoré kúsky (približne každý druhý až tretí), takže mne sa to neoplatí.

Predplatiť by si to bolo jednoduchšie, ale ja napríklad chcem iba niektoré kúsky (približne každý druhý až tretí), takže mne sa to neoplatí.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Mě ještě nic nedoraziloTomasR píše:Tak jen pro info, dnes mi přišla druhá zásilaka kultovních aut.

Mě to přišlo v úterý, vše v pohodě.
Mne dokonce v ponděli a taky vše ok.