Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Teď by to měla být odtahovka.Alespoň u mě určitě,protože sanitu SMH-3 už mám.Jinak odtahovka je moc pěkná....Už se nani těším.
Kde je prosím ten krámek?pp1 píše:Podařilo se mi v jedné cukrárně v Českém ráji kde má majitel vedle dortů i polici s modely koupit tatru 603.Ta Tatra ---
Je v obci Malá skála.Mají tam i kultovky no a ceny jako na Aukru(čezeta s přívěsem cca 750kč, T 148 cca1200kč atd).Od každého modelu jeden kus.A pozor v pondělí je zavřeno Já dal za tatru 460kč.
-
Tak to je super, sanitu už mám, odtahovka se bude hodit, dám na ní trabanta, to bude coolmike.i píše:No jeden je sanitka a druhý je odťahovka. Zo stránky atlas sa to nedozvieš ako pozerám. Ale mala by byť odťahovka, teda osobne dúfam
(nefunkční link odstraněn adminem)
Dnes jsem v Zittau v trafice v Kauflandu našel od De Agostini model MercedesBenz ML 2009 a par modelů z Opel kolekce.
Neměl jsem u sebe tel.tak nemam foto. Cenili si Mercedes na 12.99E a Opel kolekci na 14E.
Docela draho...:-/
Neměl jsem u sebe tel.tak nemam foto. Cenili si Mercedes na 12.99E a Opel kolekci na 14E.
Docela draho...:-/
Tak dnes přišla IFA S 4000 DL 25. Moc pěkný model , takže spokojenost
Nápodobně , jen škoda že bude v teto kolekci jako hasič sám ... mohli by vydat i další hasičské bratříčky.
-
Včera mi přijel Gaz 51 v khaki barvě.
Jinak jsem koukal ve Varech v krámě mají od Ixa krásný velorex 1 : 43, ovšem cena 1290,-Kč Maj tam i krásný tatry 148, třeba dempra s patinou, i PV3S s patinou, co začal teď dělat abrex. Krásný modely, ale všechny se pohybujou nad 1000 Kč.
Jinak jsem koukal ve Varech v krámě mají od Ixa krásný velorex 1 : 43, ovšem cena 1290,-Kč Maj tam i krásný tatry 148, třeba dempra s patinou, i PV3S s patinou, co začal teď dělat abrex. Krásný modely, ale všechny se pohybujou nad 1000 Kč.
Tak po Barkasu,který mi ale jěště nedošel mi naskočil Robur LD 3001.Ten už jsem měl dostat v lednu,ale nedošel, prý z důvodu,že nebyl na skladě.(pokud vím nebyl jsem jediný,komu to bylo takto vysvětleno).Takže teď ho mám napsaný znovu,tak tentokrát snad dojde.Neví někdo víc,jaké další modely v této kolekci Atlas chystá?Vím jěště o dvou,které nemám,což je hasičská Ifa a Gaz 51....Vlastně nemám jen ten první,protože mám Lublin 51,což je totéž co Gaz...
mě naskočil ZUK A07. O tento model nemám zájem. Kdyby někdo chtěl, můžeme se domluvit.