Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

ladin

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od ladin »

...jde to přes tinypic.com , na zkoušku jsem vložil Mr. Beana. Návod jak na to, jsem zde na fóru už vkládal.
Obrázek

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Podle mého názoru to je neúměrně složité.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

eMBébé

Příspěvek od eMBébé »

Legendy pokračují na vlně škodovácké produkce:

nowe numery : 11. Škoda Octavia, 12. Trabant P50 Kombi, 13. Škoda 1201

Kaj to ti pšonci vyštrachali, když na http://www.deagostini.com/cz/kolekce/le ... utomobily/ ani vidu ani slechu...

http://www.motoshowminatura.fora.pl/inn ... 16411.html

sberatel21

Já to na stránkách kolekce vidím. Každopádně jsem strašně rád, že dávají Škodovky a Tatry tak brzy. Alespoň se počet našich aut brzy vyčerpá a bude jistota, že i když kolekce skončí dřív tak budou naše auta doma. Jen nevím proč stále neposílají čísla 8 a 9 v rámci předplatného? Nebo má je už někdo?

ja1

Příspěvek od ja1 »

U DeA něco drhne. Jak jsem už psal do "moji" trafiky čísla 7 (Dacia) a 8 (110R) vůbec nedošly bez vysvětlení a v pátek přišla omluva na číslo 9 (Mercedes) že kvůli technickým problémům vyjde číslo 9 až v druhém květnovém týdnu. To znamená ,že v úterý Mercedes nebude!!! Takže to bude i důvod proč ještě neposlali čísla 8 a 9 předplatitelům. Co zatím vším stojí ví asi jen Pánbůh. Přitom Kultovky vycházely skoro celou dobu v naprosté pohodě a začalo to drhnout až na konci kolekce. Tak jsem zvědav, (a nejsem určitě sám) jak to bude dál. Je ale pravda, že výběr modelů je zatím dobrý, i když až na R-ko a Š110 všechny předchozí modely už vyšly v Kultovkách, resp.Š120L vyšla předtím v té průzkumné sérii této edice. Lepší je u většiny i výběr barev, které autům sluší více.Tedy až na Barkas, který v té zelené vypadá hrozně a taky u T603-1 to nebyl šťastný výběr, protože v kombinaci bílé s černou střechou vyráběná nebyla,byť předloha existuje v podobě restaurovaného vozu. Mimochodem u tohoto modelu lze černou část odstranit bez poškození bílého laku na kterém je černá nastříkaná. Získal jsem tak celobílý exemplář ,který spolu s doplněným "chromováním" vypadá moc pěkně, rozhodně lépe ,než ten původní.

T603

Příspěvek od T603 »

Biločerna T 603 byla dokonce minimálně ve dvou kusech. Hned ve zkouškach. A jedna se dokonce účastnila automobilove soutěže v Kopřivnici

Bobr8

Příspěvek od Bobr8 »

Maska LS u mne k mání...
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "

sberatel21

Já myslím, že zdržení v distribuci kultovek způsobilo erko, resp. velký zájem o něj. Vzhledem k tomu, že ho nelze samostatně přiobjednat, ale získat pouze objednáním předplatného, tak toho spousta zájemců využila. Navíc v následujícím období vychází další Škodovky tak stačí odebrat několik čísel a poté kolekci zrušit. DA asi vyřizuje objednávky a poté odešle čísla 8 a 9 současně všem předplatitelům. Je to jen má domněnka, ale zdržení po erku k podobným úvahám vybízí.

sberatel21

Tak Mercedes prý vyšel řádně 2.5. jak je avizovaný. DA nevylučuje mírné zdržení z důvodu změny kuryrni služby. Právě jsem dostal email.

Speed

Příspěvek od Speed »

Kúpil si už niekto Mercedes v trafike, alebo sa naozaj objaví až zajtra?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“