Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
zásilku ze 17.2. už mám doma 14 dní
Mne neprisla este ani z 24.1. Ta zo 7.2. tiez nie.
IFA ADK70 zo 7.2.2014, 30. zásielka, dnes konečne prišla, nič ďalšie zatiaľ písané nemám.
Tak dnes dorazil mates, je perfektní
Tak dnes mi nabehol ďalší model- 21/03/2014 IFA S4000 DL25.
Malo by to byť toto
Tak já mám 21.3. Autobuzul, tak na ten se fakt netěším...Myslel jsem, že už mi nepřijde, ale nakonec ano
Já to mám taky psané a těším se. U nás jich jezdilo několik.Zippich píše:Tak já mám 21.3. Autobuzul, tak na ten se fakt netěším...Myslel jsem, že už mi nepřijde, ale nakonec ano
Ale jo tak asi tady jezdily, ale moc se mi nelíbí, a těch dodávek dostávám poslední dobou nějak moc, ale co serie musí být kompletní
Já mám Autobuzul psaný taky.Taky tyto dodávky pamatuju,nejezdilo jich moc a nebyly u řidičů příliš oblíbené pro časté poruchy,ale do sbírky patří.Akorát mě míchne to,že . jsem doposud nedostal zásilku z 24.1.-Robur LD 3001.Zásilku ze 7.2.-Multicar 22 jsem si převzal dnes,ale přitom zásilka z 14.2. mi došla už před deseti dny.Na dnes vyzvednutý balíček(vlastně dva) jsem ale nedostal žádné oznámení o uložení zásilky!!.To je opravdu perfektní služba České pošty.Ať jdou doprd....Bohužel mám po této zkušenosti neblahé tušení ,že Ti pošťácký kre.....poslali Robura jako nedoručený balíček zpět.... Tento balíček totiž byl na poště už týden.Přitom jsem tam byl kvůli jiné věci v pondělí....To je opravdu neuvěřitelná "služba".
V každém případě je Multikára M22 nádherný trpaslíček.Takže kdyby došel Robur a psaný Autobuzul,tak už mi chybí z toho ,co vyšlo jen sanita EMW,pokud ale u unás vyjde.Kolekce tedy může dále pokračovat.Gaz 51 bych už nemusel,protože ho už mám jako Lublin 51,ale požární žebřík Ifa S 4000 ten je opravdu moc pěkný.A určitě jěště u nás někde slouží u dobrovolných hasičů.Jinak druhý zmiňovaný balíček od Atlasu obsahoval Zetor 50 Super.Je to pořádný kus modelu a myslím si že není zas tak špatný,jak tady někteří tento model zavrhovali.Není ovšem bez chyb,například kabina zrovna moc originálu neodpovídá.Bohužel je ale možné,že provedení odpovídá předloze.I v Čechách totiž "jezedáci " dávali místo plátěné překližkovou,nebo laminátovou střechu typu "VYNKODO" (vyrobeno na koleně doma) a podobně dělali z překližky i zadní stěnu kabiny s běžnými bytovými dveřmi.Vznikly tedy více ,či méně povedné varianty kabin...
V každém případě je Multikára M22 nádherný trpaslíček.Takže kdyby došel Robur a psaný Autobuzul,tak už mi chybí z toho ,co vyšlo jen sanita EMW,pokud ale u unás vyjde.Kolekce tedy může dále pokračovat.Gaz 51 bych už nemusel,protože ho už mám jako Lublin 51,ale požární žebřík Ifa S 4000 ten je opravdu moc pěkný.A určitě jěště u nás někde slouží u dobrovolných hasičů.Jinak druhý zmiňovaný balíček od Atlasu obsahoval Zetor 50 Super.Je to pořádný kus modelu a myslím si že není zas tak špatný,jak tady někteří tento model zavrhovali.Není ovšem bez chyb,například kabina zrovna moc originálu neodpovídá.Bohužel je ale možné,že provedení odpovídá předloze.I v Čechách totiž "jezedáci " dávali místo plátěné překližkovou,nebo laminátovou střechu typu "VYNKODO" (vyrobeno na koleně doma) a podobně dělali z překližky i zadní stěnu kabiny s běžnými bytovými dveřmi.Vznikly tedy více ,či méně povedné varianty kabin...
Naposledy upravil(a) ja1 dne 14 bře 2014, 16:51, celkem upraveno 2 x.