modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Tahle taky:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
V televizi teď začala jít reklama na "Auta Jamese Bonda" , že prý jsou právě v prodeji. Jen jsem nepostřehl, jestli to jsou 1/43 nebo ty menší (byly asi v 1/64). V trafice jsem je ještě neviděl.
-
je to 1/43, první číslo je Esprit ponorka a jsem děsně linej hledat webovku, ale řešili sme to tak 2 dny zpátky na facebooku
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Dneska jsem si koupil toho Lotuse z kolekce auta Jamese Bonda,je to v měřítku 1:43,kovový , nevypadá to špatně,je to vlastně jako taková diorama,jsem zvědavej kolik budou stát další
-
je to na těch stránkách, druhý číslo 150 a od třetího 250 za kus. Pro mě neutáhnutelné
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
už jsem to taky našel,pro mne je to taky dost,sbírám jako tady každý toho více ,asi to bude chtít si vybírat přímo u nějakého prodejce jednotlivý model
Dufam ze to budu predavat aj v SR.
Na strankach pisu, ze maju naplanovanych 60 modelov. Modelissimo ich teraz ponuka 121. Takze mozu tu seriu natahovat dalsieho 2,5 roka, ak sa bude dobre predavat.
Neví někdo jaké modely vyjdou v sérii HASIČŠTI GIGANTI? V Polsku jsou jen kousek před námi a konečně vyšlo Evropské auto.