Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

lochi

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od lochi »

MartinV píše:Dnes jsem si chtěl koupit další číslo s Tatrou 613, ale nikde nic, co u Vás?

Bohužel já jsem byl v trafice kam vždy chodím a dnes tam také neměly :(

ja1

Příspěvek od ja1 »

MartinV píše:Dnes jsem si chtěl koupit další číslo s Tatrou 613, ale nikde nic, co u Vás?
Taky nic. V sobotu u nás do trafiky přišlo znovu číslo1 s Tatrou 603-1, dnes ale nic s omluvou, že bude čtvrté číslo s Tatrou 613 asi o dva dny oproti původnímu datu vydání opožděné....

pp1

Příspěvek od pp1 »

Ta dobrá správa je,že za měsíc vyjde Tatraplán a v dubnu eRko,ta špatná je že u nás pořád není T 613.

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Fantastické. Tatraplán bude černý což je naprosto famózní zjištění. Před týdnem dorazila zásilku s ruským bílým a i v tomto provedení mu to nesmírně sluší. Erko tam ještě nemají vyfoceno. Snad bude zelené jak je avizováno v promočních fotkách kolekce.Nejspíš se ještě rozhodují zda vyrobí novou barvu nebo dají do oběhu již vyrobené kusy z nedávno prodávané oranžové v Rusku.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak přece jen Tatra 613 vyšla i když až dnes - o tři dny později, než bylo avizováno. Ale... Není ale bílá, jak se zdála na fotkách, ale je spíš béžová(odhaduji odstín slonová kost) a nemá české SPZ, ale polské...Ty polské sice na fotkách jsou, ale v popisu detailů modelů v úvodním čísle jsou slibovány české, odpovídající danému období. Místo toho je to provedení modelu, které vyšlo v Polsku ve Zlaté kolekci. To ale nakonec nevadí, tato barva Tatře sluší a myslím si, že víc ,než pro "šestsetřinácku" typičtější černá a české SPZ si doplním. Je ovšem pravda,že jsem se těšil na bílou, protože jsem chtěl jednu předělat na zaváděcí vůz pro okruhové závody doplněním majáku a polepem aniž bych musel Tatru přestříkávat. V každém případě to vypadá, že nic nového, co už vyšlo jiných kolekcích nebude a jestli budou avizované modely v nových barvách to je opravdu ve hvězdách. Budeme se muset nechat překvapit....
Naposledy upravil(a) ja1 dne 23 úno 2017, 20:21, celkem upraveno 1 x.

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Bezvadné, tak už je oficiálně avizováno erko v zelené barvě. Ten Tatraplán nevím zda je černý nebo tmavě zelený. Na těch malých fotkách to není pořádně rozeznatelné. Každopádně se i tak nesmírně těším.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Kolekce vypadá slibně, otázkou zůstává, co bude dál, když teď vyčerpají atraktivní modely. Dnes jsem zakoupil T-613, v Globusu Praha Čakovice jich bylo dost, model vypadá pěkně, jak již bylo uvedeno, má polskou SPZ.

cindicek

Příspěvek od cindicek »

Včera mi dorazili T613 a Lada 2107.. A podle fotky na "časopisu" bude Tatra 600 černá..

Milan3528

Příspěvek od Milan3528 »

Tak u nás v trafice po Ladě 2107 ani vidu ani slechu.Jak u vás ???

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Já to sice nesbírám, ale chodím kolem trafiky na obědy a Ladu v červené barvy tu tento týden měli za výlohou.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“